Τηλεόραση

Στον αέρα το χιουμοριστικό τρέιλερ του Γ. Παπαδάκη με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Στον αέρα το χιουμοριστικό τρέιλερ του Γ. Παπαδάκη με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο παρουσιαστής παρά τις φήμες ότι δεν θα συνέχιζε την πρωϊνή εκπομπή θα τον δούμε από τον Σεπτέμβρη κανονικά στο πόστο του.
Το «Καλημέρα Ελλάδα» θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν για 31η συνεχή φορά, με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη. Στο πλευρό του έμπειρου δημοσιογράφου και παρουσιαστή θα βρίσκεται φέτος η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μετακόμισε από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (3/8) το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε και επίσημα την έλευση της δημοσιογράφου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η ανακοίνωση του σταθμού
«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.

Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Το τρέιλερ με χιούμορ
Στον άερα βγήκε το πρώτο trailer της εκπομπής για τη νέα σεζόν το οποίο μάλιστα προκάλεσε κάποια ερωτηματικά. Σε αυτό ο παρουσιαστής ξυρίζεται στον καθρέφτη του και ακούγεται μια φωνή που λέει «Γιώργο, αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».
ΠΗΓΗ in.gr