Ζώδια

Ερωτική αστρολογία: Για αυτά τα τρία ζώδια ο έρωτας θα έρχεται και θα φεύγει!

Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησε γυναίκα επειδή πίστευε πως του έχει κάνει μάγια

Μία κρύο και μία ζέστη στα ερωτικά τους για τα τρία ζώδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος του Χρόνος. Διαβάστε στις προβλέψεις για την ερωτική αστρολογία για τους λέοντες, τους  Παρθένους και τους Ζυγούς.

Λέων

Μαθημένοι σε ερωτικές προκλήσεις

Η μέχρι τώρα εξέλιξη της χρονιάς που διανύουμε επηρεάζει την συναισθηματική σας διάσταση και φέρνει προκλήσεις  στην ερωτική σας ζωή τις οποίες πρέπει να ερμηνεύσετε σωστά για να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να ανταποκριθείτε!

Πολλοί αισθάνεστε αδικημένοι σε αυτόν τον τομέα, καθώς θεωρείτε ότι δεν αναγνωρίστηκαν οι κόποι και οι σημαντικές σας προσπάθειες. Άλλοι ότι δεν είχατε τον χρόνο που χρειαζόσασταν για να βάλετε σε τάξη σε θέματα που σας αφορούν. Πολλοί αισθάνεστε ότι ήσασταν τόσο κοντά στο να τα καταφέρετε μέχρι που ξεκίνησε η αναμόρφωση με την πανδημία και τους περιορισμούς  που επέβαλε στις μετακινήσεις, στις συναναστροφές και  στις συνήθειες. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι να ξεφύγετε από αγκυλώσεις που έφεραν ανατροπές και καθυστερήσεις, να διακρίνετε ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί γύρω σας και να οργανώσετε τις ενέργειές σας, σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Αποφύγετε να είστε αναβλητικοί και μην περιμένετε από τους άλλους περισσότερα από όσα είναι ικανοί να προσφέρουν. Κάποιες υποδείξεις εκ μέρους σας προς εκείνους, πρέπει να είναι καλά δομημένες και να βασίζονται σε απτά παραδείγματα ώστε να είναι πειστικές και εποικοδομητικές.

Οι προηγούμενες εκλείψεις επηρέασαν πολύ τον τομέα των σχέσεών σας και σας έδωσαν την εντύπωση ότι δίνατε άνισες μάχες. Οι σχέσεις με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας, έδειχναν σημάδια ταλαιπωρίας, ανικανοποίητου και κακού συντονισμού. Οσοι καταφέρατε να στρέψετε τις δραστηριότητές σας σε κάτι αξιόλογο ή απαραίτητο, βρίσκεστε τώρα σε καλύτερο σημείο εκκίνησης από εκείνους οι οποίοι παραμείνατε στωικά απαθείς.

Ένα σετ έκλειψης που ξεκινά τον Ιούλιο του 2020 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 επηρεάζει τις ρομαντικές σας σχέσεις, τις φιλίες και τη χρονολόγηση. Θα μαθαίνετε για τις ρομαντικές και φιλικές ανάγκες σας καθώς ο κομβικός άξονας διέρχεται από τους δημιουργικούς και κοινωνικούς σας τομείς.

Η ανάγκη να εκτιμηθεί από τους άλλους, καθώς και η ανάγκη για συντροφικότητα, μπαίνει στο παιχνίδι. Μια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει ή να τελειώσει υπό αυτήν την επιρροή, ή νέες αρχές που σχετίζονται με φιλίες, ρομαντισμό ή δημιουργικά έργα είναι σημαντικές φέτος. Δεδομένου ότι ο Βόρειος Κόμβος σας προκαλεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε έντεκα θέματα σπιτιού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε και να συνδεθείτε με φίλους πιο συχνά και αυτό μπορεί τελικά να βελτιώσει την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Ο Σεπτέμβρης είναι πιο θετικός απέναντί σας, καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας στις 6  και συμμαχεί για μια εβδομάδα ακόμα με τον Άρη από τον Κριό. Έχετε λοιπόν ολόκληρη τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα να ασχοληθείτε με ότι σας ενδιαφέρει και σας αφορά αισθηματικά. Φανείτε τολμηροί, δημιουργικοί, ευφάνταστοι, ανατρεπτικοί, ονειροπόλοι και δημιουργήστε ένα σκηνικό πολύ ελκυστικό για εσάς και εκείνον που σας αφορά. Το μυστικό του Σεπτέμβρη είναι να αποφύγετε τους δισταγμούς και τον ρεαλισμό, για αυτήν την τόσο καθοριστική εβδομάδα για τα αισθηματικά σας. Στις 10 ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Κριό και επηρεάζει ότι δεν έχει καθιερωθεί. Έχετε όμως ένα περιθώριο μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 17 στην Παρθένο, να κάνετε μια πρόταση, ακόμα και γάμου, που δεν θα απορριφθεί. Οργανώστε τα θέματά σας και λειτουργείστε καίρια και αποτελεσματικά. Ο υπόλοιπος μήνας, σας αναγκάζει να ενεργοποιήσετε τους αμυντικούς σας μηχανισμούς και να γίνετε πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Ο Οκτώβρης ξεκινά με Πανσέληνο στον Κριό δημιουργώντας αντίθεση με τον Ήλιο στον Ζυγό. Αυτό επηρεάζει πολύ τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα εκείνες που πρέπει να παραμείνουν μυστικές. Φέρνει ανατροπές στα σχέδιά σας και σας αναγκάζει να αλλάξετε πρόσκαιρα τη συμπεριφορά σας, εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες.  Η Αφροδίτη παραμένει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, από τις 3 έως τις 27 στην Παρθένο, σχηματίζοντας καλές όψεις με τους μεγάλους πλανήτες στον Αιγόκερω αλλά και με τον Ουρανό στον Ταύρο, με αποτέλεσμα να προσπαθείτε να επιστρέψετε στην τάξη που εξυπηρετεί την καθημερινότητά σας, περιλαμβανομένων και των οικονομικών σας. Η οικογένεια θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα όσα σας απασχολούν και προβλέπεται να υποστηρίζετε τις εσωτερικές της ισορροπίες.

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό μέχρι τις 14 Νοέμβρη και σας βοηθά να κερδίσετε χρόνο στην καταπολέμηση κάποιων διλημμάτων συναισθηματικής φύσης.  Οι ελεύθεροι γίνεστε όμως πιο βιαστικοί στις επιδιώξεις σας και ξεχνάτε ότι στην προσπάθεια κατάκτησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει χρειάζεται και η ανάλογη διπλωματία. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μέχρι και τις 21 βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για τα ζητήματα της καρδιάς. Επίσης ενισχύεται και από την ορθή πορεία πια του Άρη από τις 14 και μετά. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα χρειάζεται προσοχή καθώς αναβιώνει καταστάσεις που σας ενόχλησαν στο παρελθόν, ενώ την ημέρα της Πανσελήνου στις 30, σχηματίζεται έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Είναι τότε που πρέπει να αποφύγετε την καταπιεστική συμπεριφορά, την απαίτηση να γίνουν όλα όπως είχατε σχεδιάσει και την αντίδραση των άλλων που επηρεάζει τον ψυχισμό σας.

Οι πιέσεις στον αισθηματικό τομέα συνεχίζονται μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη καθώς η Αφροδίτη από τον Σκορπιό δοκιμάζει τις αντοχές σας σε δύσκολες διαδρομές. Στις 14, ημέρα Νέας Σελήνης στον φιλικό σας Τοξότη, δημιουργείται έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο, ενώ δύο μέρες μετά στις 16 είναι η σειρά της Αφροδίτης να βρεθεί εκεί. Είναι τότε που μπορείτε να περιμένετε ένα ευνοϊκό ξέσπασμα της πίεσης που σας έχει ασκηθεί, να διακρίνετε και να υιοθετήσετε ρηξικέλευθες λύσεις και να απαλλαγείτε, έστω και προσωρινά από ένα άγχος που σας αποδιοργάνωνε. Οι ελεύθεροι έχετε αυξημένο παράγοντα τύχης και μπορείτε να περιμένετε θετικά αποτελέσματα στις τολμηρές σας ενέργειες. Οργανώστε όλοι τις γιορτινές σας εκδηλώσεις και πιστέψτε στον έρωτα ο οποίος εκτός από ευχάριστος, είναι και χρήσιμος!

Παρθένος

Ο έρωτας είναι πιο δυνατός από τις πεποιθήσεις σας

Είστε εκείνοι που δεν πολύ πιστεύετε στον έρωτα χωρίς αιτία και δεν υποστηρίζετε αυθόρμητες ενέργειες οι οποίες μπορεί να λειτουργήσουν αντίθετα με τις πεποιθήσεις σας. Μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε αυτήν σας την πεποίθηση;

Εξετάζετε καλά την κάθε περίπτωση και αν πειστείτε ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο, ενδίδετε σε ότι ανοίγεται μπροστά σας σαν προοπτική. Ο κίνδυνος είναι να χάσετε την ευκαιρία και να αποκαρδιώσετε τον άνθρωπο που προσπαθεί να σας πλησιάσει. Στην αντίθετη περίπτωση, όταν όλα τα στοιχεία που έχετε συνηγορούν σε αυτό που εσείς ονομάζετε «καλή περίπτωση», πολιορκείτε τόσο πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει και καταφέρνετε να το πείσετε ότι είστε μια μοναδική περίπτωση και ότι είναι τυχερό που σας γνώρισε.

Είχατε σημαντικά παραδείγματα ως προς αυτό στην μέχρι τώρα πορεία του 2020 και καταφέρατε να ξεπεράσετε εμπόδια και να κερδίσετε μάχες και εντυπώσεις. Πόσο ευχαριστημένοι είστε από όλα αυτά; Μάλλον όχι και τόσο πολύ καθώς προσπαθήσατε μέχρι εξάντλησης.  Με τους μεγάλους πλανήτες όμως στον Αιγόκερω και την ενεργοποίησή τους από τον Άρη, πραγματικά και δεν είχατε άλλη εναλλακτική από το να μπείτε κι εσείς στη μάχη υπεράσπισης του εαυτού, των αγαπημένων αλλά και των δικαιωμάτων σας στην αγάπη και στη χαρά.

Ο Σεπτέμβρης μήνας γενεθλίων των περισσότερων από εσάς,  επιμηκύνει μερικά περιθώρια στις αρχές του για να εμβαθύνετε σε όποια νέα σχέση δημιουργήθηκε πρόσφατα και να καταφέρετε να την στεγανοποιήσετε από τις ιδιοτροπίες του Άρη, όταν γυρίσει ανάδρομος στον Κριό από τις 10 και μετά.  Επίσης ο Ουρανός από τον Ταύρο μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας και να οδηγήσει τα βήματά σας λίγο μακρύτερα στις σχέσεις που πρέπει να παραμείνουν μυστικές. Εδώ χρειάζεται προσοχή καθώς αλλάζουν κάπως οι συνθήκες της καθημερινότητας και υπάρχουν κάποια κενά τα οποία θα χρειαστεί να τα καλύψετε, ή να τα ερευνήσετε.  Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στις 6 και επηρεάζει την συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Αν αισθάνεται καταπιεσμένος από τη στάση σας, προετοιμαστείτε για μια επιθετική του συμπεριφορά απέναντί σας. Το κλαδί της ελιάς για τη συμφιλίωση μεταξύ σας, ας συνοδεύεται και από κάποιες απαράβατες προϋποθέσεις εκ μέρους σας.

Ο Οκτώβρης σας βοηθά να αναλάβετε μια πρωτοβουλία προς την πλευρά του συντρόφου σας, ή προς το άτομο που ενδιαφέρει εσάς τους ελεύθερους. Είναι καλύτερα να διαλύσετε κάποιες αμφιβολίες, παρά να τις αφήσετε να διογκώνονται και να επηρεάζουν τον ψυχισμό σας. Επίσης αποφύγετε να κάνετε υπομονή στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί όσο τα αφήνετε άλυτα, τόσο πιο επιθετικοί και περισσότερο άδικοι θα είστε στην συμπεριφορά σας. Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και εγκλωβίζει πολλούς από εσάς σε ένα ανικανοποίητο, το οποίο με τη σειρά του γίνεται κακός σύμβουλος για τις πράξεις και τις επιλογές σας. Η Αφροδίτη όμως έχει περάσει από τις 2 το μήνα στο ζώδιό σας και θα παραμείνει εκεί έως και τις 27. Φροντίστε να μη σπαταλήσετε την εύνοιά της σε θέματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη αξία για την ερωτική σας ζωή και την συναισθηματική σας πληρότητα.  Κάποιοι από εσάς, ευνοουμένων και των συνθηκών, αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ή να αλλάξετε τόπο διαμονής για χάρη της. Κάποιοι θα εκπλαγείτε από την αποφασιστικότητά σας και από την ευκολία με την οποία θα πάρετε ασυνήθιστες αποφάσεις για τον χαρακτήρα σας. Το ίδιο θα εκπλαγούν και οι άλλοι για τους οποίους αποφασίζετε αυτές τις αλλαγές και όλο αυτό θα μετρήσει πολύ υπέρ σας στα μάτια τους. Επωφεληθείτε και καλύψτε τις δικές σας αμφιβολίες ζώντας μια διαφορετική καθημερινότητα και προετοιμάζοντας ένα μέλλον που από καιρό σας χτυπούσε την πόρτα χωρίς να το ακούτε!

Ο Νοέμβρης θεωρείται μήνας ιδιαίτερος για εσάς καθώς θα επαναφέρει παλαιότερες συναισθηματικές καταστάσεις και συμπεριφορές. Είναι ένα είδος ερεθισμού της μνήμης και άσκησης της προσωπικής και κοινωνικής σας εξέλιξης. Πολλοί θα διαπιστώσετε ότι σε καταστάσεις για τις οποίες αμφιβάλλατε για την απόφασή σας να διακόψετε ή να συνεχίσετε, δεδομένων των συνθηκών και των αναγκών σας κάνατε το απολύτως σωστό για τον χαρακτήρα σας. Το γεγονός ότι αμφιβάλλατε δείχνει μια υγιή αιχμή του δόρατος που αποτελεί την προμετωπίδα της συναισθηματικής σας διάστασης. Η καθημερινότητά σας τον Νοέμβρη γίνεται πιο απαιτητικοί και εσείς, είστε διατεθειμένοι να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις σας. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας βοηθά να είστε πιο αποτελεσματικοί στην διατύπωση και στην εφαρμογή της σκέψης σας. Ο Άρης όμως σε αντίθεση με την Αφροδίτη και όσο παραμένει ανάδρομος στον Κριό μέχρι τις 14, συνδέει κάθε σας δραστηριότητα με τα αισθηματικά σας. Αυτό αφορά και τους έχοντες σχέση και τους ελεύθερους από εσάς, οι οποίοι θα κληθείτε να κάνετε τις επιλογές σας. Η οικογένεια θα παίξει έναν σχετικά άχαρο ρόλο για εσάς που βιάζεστε να δείξετε την αξία και την ευφυία σας. Οι άλλοι, μετά τις 14 του μήνα γίνονται ένα είδος βαρόμετρο για τη στάση που θα κρατήσετε σε δηλωμένα προβλήματα και σε δυσκολίες. Όπου μπορείτε να αγνοήσετε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, θα είναι καλύτερα για εσάς καθώς θα μπορέσετε να εστιάσετε στον πραγματικό χαρακτήρα του ζητήματος που σας απασχολεί. Κάποιοι θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που ούτε βελτιώνονται, ούτε αλλάζουν, αλλά θα μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας, έστω και με την σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 30 του μήνα.

Η χρονιά τελειώνει με προετοιμασίες. Πολλοί έχετε περάσει στο στάδιο της οριστικής επιλογής του τρόπου με τον οποίο θα ορίσετε τη ζωή σας στην αισθηματική σας διάσταση. Αυτή η περίεργη χρονιά κλείνει με ηλιακή έκλειψη σε νύχτα Νέας Σελήνης στις 14 στο ζώδιο του Τοξότη. Ετοιμαστείτε για απρόοπτα τα οποία θα άρουν κάποιους περιορισμούς, αλλά θα δοκιμάσουν την ικανότητα προσαρμογής σας σε νέα δεδομένα. Οσο πιο γρήγορα τα καταφέρετε, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγείτε από  τα αδιέξοδα που σας ταλαιπώρησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Ελεύθεροι και δεσμευμένοι επηρεάζεστε επίσης από την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 16, τόσο επειδή σχηματίζει όψεις με τον Άρη από τον Κριό, αλλά και επειδή η έκλειψη που προηγήθηκε, της έδωσε περισσότερη λάμψη και μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή σας. Αποφυλακίζεστε λοιπόν από φόβους που δεν ομολογούσατε ούτε στον εαυτό σας και ξεκαθαρίζετε την κατάσταση μέσα σας. Πολλοί θα περάσετε στην επόμενη χρονιά αποφασισμένοι να ακολουθήσετε τώρα το δύσκολο δρόμο και να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που σας περιβάλλουν έξυπνα και αποτελεσματικά.

Ζυγός

Έξυπνες κινήσεις στην ερωτική σκακιέρα

Οι διαφορετικές μέρες και νύχτες του 2020 βρήκαν απροετοίμαστους τους περισσότερους από εσάς.  Ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας, που πολλοί δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, βρεθήκατε αρκετές φορές εκτεθειμένοι και προβληματισμένοι. Όχι πια!

Αναγκαστήκατε όμως να συνθηκολογήσετε γιατί η γενικότερη κατάσταση που επικράτησε μέχρι τώρα δεν σας έδινε και μεγάλα περιθώρια να κάνετε διαφορετικά. Ο ώμος της παρηγοριάς που ζητούσατε από τους άλλους, έγινε τελικά ο δικός σας και, κάθε φορά που σηκώνατε το κεφάλι σας, αντικρίζατε έναν διαφορετικό κόσμο γύρω σας.  Οι αγαπημένοι σας έγιναν το αντικείμενο της περισσότερης προσοχής σας καθώς από τη φύση σας, φροντίζετε εκείνους περισσότερο από εσάς. Μερικές φορές, αναγκαστήκατε όμως να ξεπεράσετε τα όριά σας και είναι αυτό που καλείστε να πληρώσετε τώρα. Η συνειδητοποίηση όμως της κατάστασης  που έχει αρχίσει να λειτουργεί σας κατευθύνει διαφορετικά από ότι είχατε υπολογίσει και είχατε φανταστεί.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι από εδώ και στο εξής προτίθεστε να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερες παραχωρήσεις. Ο τομέας της συναισθηματικής πληρότητας είναι από τους πιο σημαντικούς για εσάς και τώρα αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι η ανταπόδοση αναζητήθηκε πολύ χαλαρά και πολύ συγκαταβατικά. Κάποιοι πήρατε το μάθημά σας και τώρα τον Αύγουστο ξεκινά η εφαρμογή στην πράξη των όσων εμπεδώσατε.

Πρωταρχικό μέλημα το σπίτι και οι δικοί σας άνθρωποι. Με τον Δία να κινείτε στον τομέα αυτόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου, θα κληθείτε να υπερασπιστείτε οικογενειακές αξίες και να διαμορφώσετε καλύτερες συνθήκες εκεί.

Η ερωτική επικοινωνία χρειάζεται προσοχή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη καθώς η Πανσέληνος στις 2 στους Ιχθύς, μπορεί να σας παρασύρει συναισθηματικά σε λάθος επιλογές. Αν πρόκειται για νέα γνωριμία, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από εντυπώσεις που θα σας βάλουν σε αδιέξοδο πολύ σύντομα. Η Αφροδίτη παραμένει στον Καρκίνο έως και τις 5 σε αντίθεση με τους μεγάλους πλανήτες στον Αιγόκερω. Έχετε την αίσθηση λοιπόν ότι αυτό που θέλετε, αν και είναι μπροστά σας, δεν μπορείτε να το φτάσετε. Στις 6, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και ξαναβρίσκετε τον παλιό, καλό σας εαυτό. Πολλοί νιώθετε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ άλλοι μπορείτε να κατακτήσετε πιο εύκολα τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 10 του μήνα όμως ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον απέναντί σας Κριό, φορτίζοντας πολύ την αισθηματική σας ζωή. Ξεκινά τώρα μια γενικότερη αναμόρφωση της ερωτικής σας ζωής, η οποία, βοηθούμενη και από τον Ουρανό, θα περάσει διάφορα στάδια αναμόρφωσης, μέχρι να καταλήξει στην τελική της μορφή, το 2026. Μη διστάσετε να εκφραστείτε και μη βιαστείτε να πιστέψετε στη μονιμότητα και στη διάρκεια μιας καινούριας σχέσης οι ελεύθεροι!

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας της αναμόρφωσης με επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις κάθε μορφής συνεργασίες σας. Επίσης αυτή η ανάδρομη πορεία του Άρη θα σας φέρει αρκετές φορές στα άκρα και αν ενεργήσετε χωρίς λογική, μπορεί να τα ξεπεράσετε και να τελειώσετε μια σχέση που δεν καλύπτει κάποιους από τους βασικούς λόγους διατήρησής της. Προσοχή και στην Πανσέληνος στις 9 στον Κριό που σας κάνει περισσότερο ατίθασους από όσο συνήθως. Ελέγχετε τις παρορμήσεις σας και μην αφήνετε την Αφροδίτη να σας ψιθυρίζει ότι από τη μία αδικία, πέφτετε στην άλλη. Όλα θέλουν κόπο τον οποίο και θα καταβάλλετε αν πιστεύετε ότι τελικά θα δικαιωθείτε και θα αμειφθείτε! Για όσους από εσάς ξεκινήσετε μια σχέση με τον Άρη ανάδρομος, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, αλλά αντίθετα να απολαύσετε το ενδιαφέρον που θα παρουσιάσει στην πορεία της.  Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τα φοβικά σας ανακλαστικά όταν κάτι ξεφεύγει από τη δική σας συνήθεια και τακτική, αλλά να αδιαφορήσετε για λίγο και να δείτε την διασκεδαστική του πλευρά.  Αποφάσεις δεν επιτρέπονται αυτόν τον μήνα γιατί το πιο πιθανόν είναι να μην είστε νηφάλιοι και να λειτουργείτε κάτω από το κράτος πίεσης και εγωισμού.

Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιό σας τον Νοέμβρη και καθορίζει καλύτερα τις δραστηριότητές σας και την συναισθηματική σας κάλυψη. Οι ελεύθεροι βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάποιες επιπολαιότητες στην αρχή μιας σχέσης η μιας νέας γνωριμίας θα περάσουν σαν χαριτωμένες και όχι σαν πράξεις ενός κακομαθημένου παιδιού. Ο Άρης παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 14 και αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να σας απασχολούν ζητήματα ψυχολογικού υπόβαθρου και συναισθηματικής πληρότητας. Φροντίστε ώστε να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να μην πειραματίζεστε με τα αισθήματα και την ικανοποίηση του συντρόφου σας. Είναι καλύτερα να μιλάτε ευθέως και χωρίς περιστροφές, δικαιολογώντας την κάθε φορά τις απαιτήσεις σας. Κάποιοι τρίτοι θα βρεθούν στο πλευρό σας και θα σας ενισχύσουν στην αναζήτηση του δίκαιου στις μέχρι τώρα αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας. Η έκλειψη της Σελήνης στις 30, στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζει φιλίες και συναναστροφές ενώ  μπορεί ξαφνικά να προκύψουν ζητήματα κακής επικοινωνίας και παρεξηγήσεων. Φιλίες και άνθρωποι του περιβάλλοντός σας χρειάζονται προσοχή.

Ο Δεκέμβρης σας βρίσκει προβληματισμένους αλλά πιο αποφασιστικούς να τελειώνετε με τις δυσκολίες του παρελθόντος. Απαλλάσσεστε από αγκυλώσεις, εκτός αν αφορούν στην αγάπη των παιδιών και επικεντρώνεστε στην υπεράσπιση της εφηβείας σας, ανεξαρτήτως της τωρινής σας ηλικίας. Μια εκ βάθρων ανανέωση της προσωπικής και συναισθηματικής σας απόλαυσης είναι μέσα στα πλαίσια του εφικτού και, όσο το καταλαβαίνετε, τόσο περισσότερο το υποστηρίζετε. Η έκλειψη του Ήλιου στον Τοξότη στις 14 σας αφυπνίζει και σας απομακρύνει από ενδόμυχους φόβους. Είναι μια αναζωογονητική περίοδος για εσάς η οποία συνεπικουρείται και από τον Ήλιο, αλλά και από την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 16. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι τελειώνει μια χρονιά, εσείς ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι αναμόρφωσης που θα σας φέρει πιο κοντά σε ταξίδια χρόνου, σε επιθυμίες που μπορούν να εκπληρωθούν, αλλά και στην αντίληψη της πιο ευεργετικής διάστασης του χρόνου. Είναι εδώ που η ευεργετική θέση του Ουρανού θα συνδράμει τις αποφάσεις σας με τις κατάλληλες αφορμές ώστε να θέσετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή.