Ζώδια

Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας για κάθε ζώδιο

Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας για κάθε ζώδιο

Το πώς θα είναι η μέρα σας σύμφωνα με τα άστρα σας ενημερώσαμε με αναλυτικές προβλέψεις. Πώς όμως θα είναι οι ερωτικές προβλέψεις για τη σημερινή ημέρα για δεσμευμένους και αδέσμετους;

Κριός

Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε ξεκίνα κι όπου σε… βγάλει, αφού η περιπέτεια σε περιμένει, είτε αποφασίσεις να «δράσεις» άμεσα, είτε επιλέξεις να φλερτάρεις… αδιαλείπτως!. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και «τα σπάσεις» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο πάνω στα νεύρα σου να κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις, όσο ωραία κι αν είναι, γι’ αυτό… σκέψου πριν δράσεις.

Ταύρος

Σήμερα ενδέχεται να πάρεις ένα ρίσκο, από αυτά που δεν συνηθίζεις κι όσο πιθανό είναι να βρεις ανέλπιστα τον «παράδεισό» σου άλλο τόσο είναι να δοθείς σε κάποιον/α που θέλει μόνον το… κορμί σου, ενώ εσύ προσδοκάς κάτι πολύ περισσότερο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς ή να ζηλέψεις από την… απροκάλυπτη προτίμηση που δείχνει κάποιος/α προς το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες» κι αν μεν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να μπεις στην περιπέτεια, χωρίς όμως να ποντάρεις εκ προοιμίου σε μια σταθερή σχέση, αφού αυτό θα κριθεί μελλοντικά. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «ρίσκο» που θα πάρεις ενδέχεται να σε φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση, ίσως μάλιστα η επανεμφάνιση ενός ή μιας πρώην να τα κάνει… εντελώς κουλουβάχατα!

Καρκίνος

Αναμφίβολα σήμερα βρίσκεσαι ψηλά στην λίστα επιλογών των άλλων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από μια σεξουαλική επαφή. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την γοητεία σου αλλά… μέχρις ενός σημείου! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να καταφύγεις στην… σίγουρη λύση, αλλάζοντας ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες.

Λέων

Πρόσωπα και καταστάσεις σε… κολάζουν κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δείχνει επιπόλαιο. Εξ άλλου ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη μπορεί να έχει μια κατάσταση που σίγουρα κρύβει εκπλήξεις κι αν προχωρήσεις περαιτέρω, το λιγότερο που θα αποκομίσεις θα είναι κάτι νέο ή διαφορετικό στην ερωτική και σεξουαλική σου πρακτική.

Παρθένος

Μια νέα γνωριμία προσπαθεί να σου αλλάξει… γούστα και μυαλά και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να «αμυνθείς», εμμένοντας στις αρχές σου, ιδιαίτερα ως προς την… ταχύτητα με την οποία προχωρά μια σχέση. Επειδή όμως είσαι πολύ κοντά στο να δοκιμάσεις κάτι πρωτόγνωρο για σένα, κάνε και λίγο… σκόντο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «επίσημη» αναμένονται εντάσεις, ικανές να την «στείλουν».

Ζυγός

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, ο δρόμος της… αναζήτησης είναι ανοικτός κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι θα αναξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου κι όσο για το μετά… βλέποντας και κάνοντας! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψουν κάποια «θεματάκια», που απλά θα πιστοποιήσουν ότι μάλλον ήρθε ο καιρός να βρεις κάποιον/α που να ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις σου.

Σκορπιός

Έχεις «πρόσβαση» όπου επιθυμείς κι αν είσαι μόνος/η, θα σου είναι δύσκολο να παραμείνεις. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο», που όμως τελικά μπορεί να σου βγει «ξινό», αφού δεν έχουν όλοι τα ίδια «βίτσια» με σένα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι… επιτόπιες ερωτικές αναζητήσεις σου θα ικανοποιηθούν και με το… παραπάνω!

Τοξότης

Η «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου κορυφώνεται, φρόντισε ωστόσο να απευθυνθείς σε πρόσωπα που εκτιμούν το… παιχνίδι, χωρίς να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πέσεις θύμα παρεξήγησης ή μιας οξείας κριτικής, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε σιγά μην… ιδρώσει το αυτάκι σου, πολύ περισσότερο που εκεί… έξω σε περιμένει πλήθος υποψηφίων!

Αιγόκερως

Καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδια σου. Αφήσου λοιπόν στην «ροή» των γεγονότων κι όπου βγει Ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι στο εργασιακό σου περιβάλλον, πετυχαίνοντας τελικά «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», δηλαδή και υποστήριξη και σχέση. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να κάτσεις φρόνιμα!

Υδροχόος

Το ανοικτό και φιλελεύθερο πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο «προκλητική», δίνοντάς σου την ευκαιρία να δοκιμαστείς κάτω από «ασύμβατες» συνθήκες! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να… προσπεράσεις πειρασμούς και κοπλιμέντα, αφού έχεις και δουλειές να κάνεις!

Ιχθείς

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσεις την σχέση σου αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις στο συμπέρασμα πως το ταίρι σου «δεν σε καταλαβαίνει», απλά δώσε περισσότερο χρόνο, είτε σε εκείνο, είτε στον εαυτό σου, αφού τα «επίμαχα» σημεία διαφωνίας θα διευθετηθούν μέσα από έργα κι όχι βέβαια μέσα από την ανταλλαγή κατηγοριών. Πρόσεξε ακόμη μήπως σε «ξεμοναχιάσουν» και βρεθείς σε αδύναμη θέση!

Πηγή:astrology.gr