Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4 Μαϊου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 4 Μαϊου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη περνά σήμερα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, βάζοντας στο μυαλό σου τις ευθύνες, τις αποδόσεις και τους στόχους σου. Μια νέα προοπτική για την καριέρα σου ή μεγαλύτεροι στόχοι μπορεί να σε εμπνεύσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές.

Ευαίσθητα θέματα πιθανότατα θα προκύψουν αργότερα σήμερα. Μπορεί να μην είναι σκόπιμο, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και ενώ ένα κομμάτι σου θέλει να το αγνοήσει και να προχωρήσει, ένα άλλο δε θα το αφήσει τόσο εύκολα. Στην πραγματικότητα η αντιμετώπιση ενός ζητήματος μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου.

Δίδυμοι: Σήμερα δεν είναι η ώρα για βαρετές συνήθειες και αν έχεις κολλήσει σ’ αυτές, θα σου είναι απαραίτητο να κάνεις επιπλέον διαλλείματα ή να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να αναζωογονήσεις τη μέρα σου. Με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο μοιραστείς ιδέες και γνώσεις.

Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά οι γύρω σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι και μπορεί να καταλήξεις να ανοίγεις το κουτί της Πανδώρας. Μπορεί να προκύψουν άβολα θέματα, αλλά αυτό επίσης σε προσκαλεί να αφήσεις πίσω σου μια μνησικακία ή ανασφάλεια, είτε αυτό αφορά εσένα είτε κάποιον άλλον.

Καρκίνος: Έχεις πίστη στο ότι μπορείς να κάνεις πράγματα σήμερα. Ένα αίσθημα σκοπού μπορεί να σου δώσει ενέργεια. Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου όλη μέρα, εστιάζεις στο βαθύτερο νόημα και την κατανόησης και παρατηρείς στοιχεία ανθρώπων και καταστάσεων που προηγουμένως ήταν κρυμμένα ή τα είχες αγνοήσει.

Μπορεί να υπάρξει αυξημένη ευαισθησία αργότερα μέσα στη μέρα. Τα μεικτά μηνύματα θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν. Διάλεξε προσεκτικά τα λόγια σου ή διεκδίκησε δίκιο σου και αντιμετώπισε τις συνέπειες.

Λέων: Είναι μια περίοδος που η καλή συνεργασία με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για σένα. Τα σχέδια σου φαίνεται να προχωρούν ή αυτό φαίνεται ότι είναι το ζητούμενο. Ωστόσο μπορεί να πρέπει να περιμένεις πριν τα μοιραστείς.

Πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιο ευαίσθητο θέμα αργότερα σήμερα, αλλά νιώθεις δημιουργικός και γενναιόδωρος και αυτό θα κερδίσει τις ανασφάλειες σου. Μπορεί επίσης να λάβεις καλά νέα ή έμπνευση σε ασυνήθιστα μέρη. Το κλειδί τώρα είναι μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση όσο αφορά τον εαυτό και τους άλλους, όπως ο καθορισμός προσωπικών ορίων.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.