Ζώδια

Ζώδια σήμερα 04/07/2019

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 14/6

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 04 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πέμπτη σήμερα και αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας την πρώτη έκλειψη με την επιρροή της, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σηματοδοτεί την ανάγκη για να διασκεδάσουμε να φλερτάρουμε, με επικεντρωθούμε με χαρά και παιδικότητα στη ζωή και στην απόλαυση της. Η ένταση δεν εκλείπει βέβαια, καθώς νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και αργότερα με τον Ερμή, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη νευρικότητα και πιθανόν να μας βάλει σε διαδικασία έντονου εγωκεντρισμού που εκφράζεται με αμεσότητα στους γύρω μας προκαλώντας δυσαρέσκεια. Το απόγευμα, το τετράγωνο της με τον Ουρανό σου Ταύρο φέρνει αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να μας οδηγήσουν στο να γίνουμε εριστικοί και συγκρουσιακοί κυρίως στην προσωπική μας ζωή.

Σελήνη στον Λέοντα: Είσαι ο πρωταγωνιστής στο έργο της ζωής σου

Η Σελήνη στο Λέοντα σηματοδοτεί την ανάγκη για χαρά, παιδικότητα και κέφι, κάτι που εκδηλώνεται άμεσα κυρίως στις αισθηματικές μας σχέσεις, καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε με το ταίρι μας ή να φλερτάρουμε γνωρίζοντας νέους ανθρώπους που μας τραβούν το ενδιαφέρον. Γεγονός είναι όμως ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκδηλώσουμε έντονο εγωκεντρισμό, καθώς η ανάγκη να τραβήξουμε τα βλέμματα και να είμαστε οι πρωταγωνιστές όπου κι αν βρεθούμε πιθανόν να μας οδηγήσει σε υπερβολές. Αυτό θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια τόσο σε προσωπικό επίεδο όσο και σε επίπεδο παρέας, καθώς κάποιοι δεν θα δεχθούν να πέσει ο προβολέας πάνω μας.

Η ένταση βέβαια σήμερα δεν είναι δύσκολο να υπάρξει, καθώς η Σελήνη συναντά τη σύνοδο Άρη και Ερμή στον Λέοντα που τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση κυρίως στα αισθηματικά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί δεν θα δείξουμε τη διάθεση να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Ας διατηρήσουμε την ηρεμία μας και ας εξετάσουμε με ψυχραιμία όποια κατάσταση και αν προκύψει με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η εριστική τάση μπορεί να δημιουργήσει έντονες ανατροπές που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μας, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε αργότερα.

Η Σελήνη στην πορεία της προς το τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να απαλύνουμε παλιές τραυματικές εμπειρίες, να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας και τα ελαττώματά μας και να μην επιτρέψουμε πια την αυτομαστίγωση, καθώς δείχνουμε να αποδεχόμαστε την προσωπικότητά μας με τα δύσκολα και ευάλωτα σημεία της.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς