Ζώδια

Ζώδια σήμερα 05/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του Νερού και της Γης και εντείνει τον συναισθηματισμό στρέφοντας μας σε μία πιο εσωστρεφή διάθεση. Οι μνήμες του παρελθόντος γίνονται εντονότερες από ποτέ και θα πρέπει να τις διαχειριστούμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην βουλιάξουμε στη μελαγχολία, αλλά να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε μέσω της τέχνης ή κάποιου χόμπι την ιδιόρρυθμη ψυχολογία μας. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα που μπορεί να ανακουφίσουν τον εσωτερικό μας κόσμο.

Η έκφραση των συναισθημάτων λειτουργεί ανακουφιστικά σήμερα. 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να κολυμπήσουμε στην ευαισθησία, στο όνειρο, στην παραμυθένια διάσταση της ζωής. Σημαντικό είναι ότι μας φέρνει στην επιφάνεια μνήμες και πληγές του παρελθόντος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, γιατί δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε. Η επιρροή στις καθημερινές υποχρεώσεις είναι έντονη, καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα. Όμως καλό είναι να θυμόμαστε ότι αυτό θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ένα χόμπι, ο διαλογισμός και κάθε είδους επαφή με τον θεό που κρύβουμε μέσα μας είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στο να ξεπεράσουμε δύσκολα σημεία που μας έχουν στιγματίσει σαν προσωπικότητες, βοηθώντας μας να αφήσουμε πίσω μας τα ψυχολογικά βαρίδια που ακόμα μας ταλαιπωρούν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Σκορπιό μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε με αμεσότητα τα βαθύτερα μας συναισθήματα τόσο στα πρόσωπα που έχουμε γύρω μας όσο και στο σύντροφό μας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να υπάρξουν ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες, δηλαδή η έκφραση αυτών που νιώθουμε θα είναι τόσο ευεργετική που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά από τραύματα και απογοητεύσεις που μας κυνηγάνε μέχρι τώρα. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε πρακτικά ζητήματα, όπως οι οικονομικές συμφωνίες, καθώς δεν αποκλείεται να εκκρεμούν καταστάσεις που πρέπει να λυθούν. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, αφού μπορούμε με το ένστικτο μας να αντιληφθούμε πώς θα κατευθύνουμε την κατάσταση για να πάρουμε τη θετικότερη για εμάς συμφωνία. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς