Ζώδια

Ζώδια σήμερα 06/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 06 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τρίτη σήμερα και η μέρα αρχίζει με δυσκολίες στην επικοινωνία, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Ερμή στον Καρκίνο ανεβάζει τη νευρικότητα και πιθανά να γίνουμε εριστικοί στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και μας οδηγεί στο να κλειστούμε στον εαυτό μας και να μην εκφράζουμε αυτά που σκεφτόμαστε. Το πάθος εκτοξεύεται στην προσωπική μας ζωή, παράλληλα όμως εκτοξεύεται και η καχυποψία και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Σελήνη στο Σκορπιό: Βουτιά στο πάθος και τον αισθησιασμό

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σήμερα το πρωί, καθώς η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ερμή στον Καρκίνο δεν βοηθά στην άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή. Η νευρικότητα αυξάνεται και πιθανό είναι να εκφράσουμε απόψεις και σκέψεις που πραγματικά δεν πιστεύουμε, κάτι που θα είναι αρκετό να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις με τους γύρω μας.

Καλό είναι, κατά τη διάρκεια του πρωινού, να αναβάλουμε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες για αργότερα, γιατί δεν θα είναι εύκολο να υπάρξει κατανόηση και συνεννόηση ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και εντείνει τη διάθεση να απομακρυνθούμε από όλους. Φόβοι και απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε, όμως αυτό δεν είναι εύκολο και η ένταση είναι μεγάλη. Είναι προτιμότερο να μην εκφράσουμε αυτά που σκεφτόμαστε καθώς απολαμβάνουμε το να παρατηρούμε τι γίνεται στον περίγυρό μας. Η προσωπική μας ζωή μπορεί να πάρει φωτιά, μια και ο πόθος και η έξαψη κυριαρχούν και υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Χρήσιμο είναι σήμερα να χαλιναγωγήσουμε την καχυποψία και την ζήλια, επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος να οδηγήσουν σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι μας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και οι επιχειρηματικές κινήσεις, καθώς το ένστικτό μας παίζει καθοριστικό ρόλο και μας οδηγεί με μοναδικό τρόπο.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3