Ζώδια

Ζώδια σήμερα 07/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και κάνει έντονη σήμερα την επιρροή του. Eίναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για πρόσωπα κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας με νευρικότητα τις κινήσεις και τη διάθεσή μας. Επιπλέον, τα τετράγωνα της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγούν στην ανάγκη για έλεγχο και στην απολυτότητα προκαλώντας εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας: Οι ψευδαισθήσεις έχουν το πάνω χέρι. 

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον Τοξότη έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εμάς να απολαύσουμε κάθε στιγμή μαζί τους. Γεγονός είναι ότι επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά γνώσεις και αντικείμενα σπουδών που μπορεί να μας ενδιαφέρουν, γιατί μπορούμε να αποδώσουμε μοναδικά σε ότι αφορά το πνεύμα και τις φιλοσοφικές μας αναζήτησης. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν λανθασμένες εντυπώσεις σε ότι αφορά πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στον ευρύτερο περίγυρο μας και πιθανά να θέλουν να μας επηρεάσουν. Είναι σημαντικό να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις άμεσα, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτούμε από τα πρόσωπα στα οποία θα στηριχθούμε ή από τις εξειδικευμένες απαιτήσεις που μπορεί να έχουμε.

Η Σελήνη στον Κριό: Ώρα για πρωτοβουλίες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας το δυναμισμό και την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να εκδηλώσουμε ότι πραγματικά έχουμε ανάγκη στις προσωπικές μας σχέσεις και επιδιώκουμε να τραβήξουμε το ενδιαφέρον των άλλων. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω το πρωί και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το απόγευμα εντείνει την κατήφεια και την ανάγκη να ελέγξουμε πρόσωπα και καταστάσεις, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή που μπορεί να μας οδηγήσουν σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγουμε. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς