Ζώδια

Ζώδια σήμερα 08/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 08/11.

Παρασκευή σήμερα και ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ενισχύοντας τα ζώδια του Νερού και της Γης με σταθερότητα, συναισθήματα και παραμυθένιες διαθέσεις. Το ένστικτο κυριαρχεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να βασιστούμε σε αυτό σε οικονομικές υποθέσεις που θέλουμε να κλείσουμε. Η Σελήνη παραμένει για λίγο στους Ιχθύες όπου ενδυναμώνει τον συναισθηματισμό, αλλά μετά το μεσημέρι όμως περνάει στον Κριό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πάρουμε πρωτοβουλίες.

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας: Συναίσθημα και πάθος απογειώνουν τις προσωπικές σχέσεις. 

Ο Ήλιος στον Σκορπιό εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, γι’ αυτό και θα υπάρχουν στιγμές που θα οδηγηθούμε στα άκρα εξαιτίας της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που μας δημιουργούν τα συναισθήματα που βιώνουμε. Το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να εξιδανικεύσουμε το πρόσωπο που έχουμε δίπλα μας ή που γνωρίζουμε. Ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν υπέροχες στιγμές για δύο. Παράλληλα, σε επαγγελματικό επίπεδο, η διαίσθηση μας είναι έντονη και θα πρέπει να την ακούσουμε αν θέλουμε να προωθήσουμε οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνει τη λογική και τον ρεαλισμό που απαιτείται για να διεκπεραιώσουμε επιχειρηματικές υποθέσεις και οικονομικές συναλλαγές.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες εντείνοντας τις ευαισθησίες και την ανάγκη να αποτραβηχτούμε από τον ρεαλισμό και τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, καθώς πιθανό είναι να νιώθουμε τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν λόγω αναμνήσεων που έρχονται στο μυαλό μας και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς, την ενέργεια, τον δυναμισμό, αλλά και τη διάθεση σύγκρουσης. Παίρνουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα χέρια μας, αναλαμβάνουμε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, αλλά και στη σχέση μας με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε, καθώς μπορεί να γίνουμε εριστικοί και υποκειμενικοί και αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς