Ζώδια

Ζώδια σήμερα 09/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Δευτέρα σήμερα και η πολυαστρία στην Παρθένο (Άρης, Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) εξακολουθεί να δίνει το ρυθμό στην καθημερινότητα, δημιουργώντας επιπρόσθετες ευθύνες και φόρτο εργασίας, όπου θα πρέπει να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα στην επαγγελματική μας ζωή, παρέχοντας μας την ευκαιρία να γοητεύσουμε τους ανώτερους μας και πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρο επιτυγχάνοντας τους στόχους μας.

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη: Η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη σήμερα!

Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε ότι έχουμε αναλάβει σε καθημερινό επίπεδο, καθώς είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αυξάνονται, κάτι που μπορεί να μας δημιουργήσει άγχος. Είναι επίσης καταληκτικό να αντιληφθούμε ότι έχουμε την ευκαιρία αυτή την περίοδο να κυνηγήσουμε τους στόχους που μπορεί να έχουμε, σε ότι αφορά την καριέρα μας, καθώς δείχνουμε υπευθυνότητα, εργατικότητα, μεθοδικότητα, έντονη αντίληψη και ένστικτο στα πράγματα. Ο δυναμισμός μας είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όσους συναναστρεφόμαστε στο καθημερινό και επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Έχουμε άμεση αντίληψη των πραγμάτων, καθώς ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που βρίσκεται εν ισχύ από χθες το βράδυ, μπορεί να δώσει τα κατάλληλα ψυχολογικά εφόδια και τη διαίσθηση που χρειάζεται για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι ο Άρης από την Παρθένο προχωρώντας τις επόμενες μέρες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη, αυξάνοντας την ενεργητικότητα στα ύψη και προκαλώντας υπερβολές στη δράση, το λόγο, το άγχος, τον εκνευρισμό.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή μας, κυρίως σε ότι αφορά την εξέλιξή μας στο επαγγελματικό περιβάλλον και την αναγνώριση της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει. Η δημόσια εικόνα μας ενδιαφέρει έντονα και θα κάνουμε τα πάντα για να τη βελτιώσουμε. Επιπρόσθετα, το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο μας εφοδιάζει με γοητεία και διάθεση να κατακτήσουμε τα πρόσωπα που παίζουν αποφασιστικό ρόλο την προσωπική μας ανέλιξη. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς