Ζώδια

Ζώδια σήμερα 09/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 9/10.

Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο δίνοντας την ευκαιρία να δρομολογήσουμε σχέδια και φιλοδοξίες που έχουμε. Οι φιλικές παρέες είναι ιδανικές για να περάσουμε όμορφα. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό και τη διάθεση για εσωστρέφεια. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό εναρμονίζει πάθος και τρυφερότητα και μπορεί να προσφέρει μαγικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Η αντίθεση του Άρη στο Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές διαθέσεις στις σχέσεις που μας πληγώνουν.

Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη: Συναίσθημα και πόθος εναρμονίζονται σήμερα

Η Σελήνη κατά τη διάρκεια της ημέρας παραμένει στον Υδροχόο και στρέφει την προσοχή μας σε ότι αφορά τους φίλους και πιθανές συναντήσεις που μπορεί να έχουμε με αυτούς. Είναι σημαντικό για εμάς να βρεθούμε με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν στο μυαλό μας σχέδια για δράσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν από κοινού μαζί τους. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα αρωγοί στα όνειρά μας και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη τους.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν έντονα και μας πληγώνουν. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε, γιατί τα ξεσπάσματα μπορεί να προκύψουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα με πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Η μουσική και η τέχνη μπορούν να μας βοηθήσουν στο να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να ξεφύγουμε από αναμνήσεις που μας βαραίνουν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει την αρμονία και φτιάχνει τη διάθεση μας, κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα εμφανές σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι μας ή με πιθανή νέα γνωριμία, καθώς το πάθος απογειώνεται και η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση γίνεται εντονότερη από ποτέ. Κυριαρχεί η διάθεσή του να απομονωθούμε από όλους και όλα και να απολαύσουμε τις προσωπικές μας στιγμές εκτοξεύοντας τον ερωτισμό στα ύψη. Κυρίαρχο είναι το γεγονός ότι συναίσθημα και πόθος εναρμονίζονται και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε προσωπικό επίπεδο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας σε αντιπαραθέσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις που θα φέρουν πληγές στην επιφάνεια. Η αντίθεση του Άρη στο Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να εξεγείρει τα πάθη τις ανταγωνιστικές διαθέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες κόντρες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι αντιπαραθέσεις αυτές θα μας ωθήσουν στο να αντιμετωπίσουμε ζητήματα της προσωπικότητάς μας που πιθανά θεωρούμε ότι μειονεκτούμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς