Ζώδια

Ζώδια σήμερα 12/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Πέμπτη σήμερα και το τετράγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Δία στον Τοξότη εξακολουθεί να επηρεάζει την καθημερινότητα και να προκαλεί πιθανές εντάσεις που προέρχονται λόγω υπερβολικών αντιδράσεων και άγχους που μας διέπει. Η Σελήνη τις πρωινές ώρες βρίσκεται στον Υδροχόο και έχουμε την ευκαιρία να δρομολογήσουμε ζητήματα που αφορούν τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, κάνοντας σημαντικές κινήσεις προς την επίτευξη των στόχων μας. Μετά το μεσημέρι, εισέρχεται στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό και οδηγώντας μας πιθανά στο να απομονωθούμε και να κλειστούμε στον εαυτό μας.

Σελήνη στους Ιχθύες: Ραντεβού με τις αναμνήσεις

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω της υπερέντασης που μπορεί να νιώθουμε στην καθημερινότητα και στη δουλειά, καθώς ο Άρης στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη οδηγεί σε αμετροέπεια και υπερβολές που θα μας στοιχίσουν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το πρόγραμμα μας να επιφορτιστεί με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό εντείνει το στρες και τη νευρικότητα. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε εγκρατείς στις αντιδράσεις μας και να μην αφεθούμε σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον. Επιτακτική ανάγκη είναι να εκτονώσουμε αυτό το ψυχικό δυναμικό σε κάθε είδος γυμναστικής που μας ταιριάζει για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε και να αποφύγουμε τις προστριβές.

Η Σελήνη το πρωί παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε σχέδια και φιλοδοξίες που τον τελευταίο καιρό απασχολούν το μυαλό μας. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή τους μπορεί να παίξουν φιλικά πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να σταθούν αρωγοί δίπλα μας σε όποια μας προσπάθεια. Είναι γεγονός ότι θα επιδιώξουμε να βρεθούμε σε φιλικές παρέες και να συζητήσουμε για ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το κοινωνικό σύνολο, εκφράζοντας πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις στους συνομιλητές μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά εριστική διάθεση και αλαζονεία προς πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με ότι στηρίζουμε.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες εκτοξεύοντας τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό στα ύψη, οδηγώντας μας να αποτραβηχτούμε από το κοινωνικό μας περιβάλλον. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη δουλειά και καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε, καθώς το μυαλό χάνεται και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε, γεγονός που μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη που θα μας εκθέσουν. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επικεντρωθούμε σε τραυματικές εμπειρίες που πιθανά έχουμε ζήσει. Η μουσική, η τέχνη, ο διαλογισμός, ο εσωτερισμός κινούν το ενδιαφέρον μας καθώς μέσα από αυτά μπορούμε να ισορροπήσουμε σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς