Ζώδια

Ζώδια σήμερα 13/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Η απόλυτη σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο σήμερα Παρασκευή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσουμε σημαντικές λύσεις σε ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας. Όμως το ταυ τετράγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον Δία στον Τοξότη οδηγεί σε υπερβολικά ξεσπάσματα και λανθασμένες αντιδράσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το περιβάλλον που συναναστρεφόμαστε καθημερινά, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Σελήνη στους Ιχθύες σε αντίθεση με τον Άρη στην Παρθένο, τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη: Ευκαιρία για λύσεις στα επαγγελματικά

Με τη σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στις τελευταίες μήνες της Παρθένου έχουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε άμεσα και γρήγορα λύσεις που μπορούμε να δώσουμε σε καθημερινό επίπεδο ή στη δουλειά μας. Καλό είναι να δείξουμε αντικειμενικότητα και να πάρουμε αποστάσεις από τα πράγματα, επειδή ο υποκειμενισμός μπορεί να βλάψει τη δράση μας και τις αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε. Γεγονός είναι ότι απολαμβάνουμε να βρισκόμαστε στο εργασιακό περιβάλλον και επιδιώκουμε να περάσουμε όμορφα με συναδέλφους που μέχρι πρότινος μπορεί να είχαμε συγκρούσεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα της ημέρας, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές, λόγω λανθασμένων αντιλήψεων των πραγμάτων και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να εξετάσουμε με ωριμότητα όποια κατάσταση προκύψει που μπορεί να αλλάξει τον προγραμματισμό μας. Γενικά, ενώ η διάθεση να δώσουμε λύσεις είναι υπαρκτή, δεν θα είναι εύκολο να τις δώσουμε, εξαιτίας της θολής σκέψης και δράσης που μπορεί να κυριαρχήσει.

Η Σελήνη στους Ιχθύες εντείνει με την παρουσία της την ενέργεια που απορρέει από το παραπάνω ταυ τετράγωνο και καλούμαστε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να θέλουμε να κλείσουμε, καθώς η τάση του να είμαστε αμετροεπείς, έντονα συναισθηματικοί και εριστικοί με τους γύρω μας μπορεί να στοιχίσει, τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επίπεδο καταστάσεων. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και όσοι έχουν ωροσκόπο στις συγκεκριμένες μοίρες ή πλανήτες, αφού είναι αυτοί που θα δεχτούν την έντονη επιρροή του.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς