Ζώδια

Ζώδια σήμερα 13/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου,  το τρίγωνο του Δία στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή μας σε επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η τύχη είναι με το μέρος μας και οι προτάσεις που μπορεί να δεχτούμε θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εμάς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο, στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια. Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η αστρολογία για τα ζώδια σήμερα.

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει εύνοια στα επαγγελματικά. 

Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί ιδιαίτερα επαγγελματικές υποθέσεις και βήματα στην καριέρα μας και θα μας βοηθήσει στο να εξελιχθούμε και να ανελιχθούμε σε ανώτερα επίπεδα από ότι ήμασταν μέχρι τώρα. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι στο γεγονός ότι μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα αμετροεπείς και να θέσουμε στόχους που δεν είναι εφικτοί. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε πάντα τη ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων στο μυαλό μας, γιατί αργά ή γρήγορα μπορεί να απογοητευτούμε.

Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάρουμε πρωτοβουλίες σε ό τι αφορά τα επαγγελματικά μας και να κάνουμε σημαντικά βήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας. Πιθανόν να δεχθούμε προτάσεις αυτή την περίοδο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, καθώς θα είναι άκρως ευνοϊκές και θα βοηθήσουν στο να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει σε ότι αφορά την καριέρα μας.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τις ρίζες μας, την οικογένεια, τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εμάς να νιώσουμε ασφάλεια, ζεστασιά και τρυφερότητα μαζί τους και επιδιώκουμε να βρεθούμε στην οικογενειακή ατμόσφαιρα που μπορεί να μας δώσει τη γαλήνη και τη χαρά που χρειαζόμαστε.

Παράλληλα όμως η κυκλοθυμία είναι παρούσα και δεν αποκλείεται η μεταβαλλόμενη διάθεσή μας να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις, καθώς η η νευρικότητα θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Πιθανόν είναι να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα έρθουν στο προσκήνιο, είναι επιτακτική ανάγκη να αφεθούμε στη διαίσθηση μας, η οποία είναι βέβαιο ότι θα μας καθοδηγήσει σωστά, ώστε οι συμφωνίες που θα προκύψουν να είναι οι συμφέρουσες για εμάς. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς