Ζώδια

Ζώδια σήμερα 14/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Σάββατο σήμερα και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται το πρωί σηματοδοτεί την οριστικοποίηση κύκλων καταστάσεων που αφορούν κυρίως το παρελθόν και ότι εκκρεμεί. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι η συμμετοχή του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε αντίθεση ακριβείας με τον Άρη στην Παρθένο, που επηρεάζει άμεσα την Πανσέληνο, δημιουργεί συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα. Αυτό δεν βοηθά στο να δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα και να πάρουμε σωστές αποφάσεις όπου χρειαστεί. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο Ζυγό επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μου σχέσεις.

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων: Το παρελθόν επανέρχεται

Ο άξονας ζωδίων Παρθένου – Ιχθύων σηματοδοτεί ότι αφορά την καθημερινότητα, τη δουλειά μας και καταστάσεις παρελθόντων ετών που μπορεί ακόμα να μας επηρεάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο και να λειτουργούν επιβαρυντικά για εμάς. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα είναι έντονη, καθώς ο Ποσειδώνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σχηματίζοντας αντίθεση ακριβείας με τον Άρη στην Παρθένο, φέρνοντας πιθανά ξεσπάσματα και εκνευρισμό που δεν μας αφήνουν να δούμε αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθούμε. Παράλληλα, ο Δίας από τον Τοξότη ενισχύει τις υπερβολές και την αμετροέπεια, μη βοηθώντας να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να επικρατήσει ρεαλισμός και ωριμότητα.

Σημαντικό είναι να πιστέψουμε στη διαίσθηση μας και να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις για σημαντικά θέματα, καθώς οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τι είναι ευνοϊκό για εμάς και τι όχι. Οι ευαισθησίες εκτοξεύονται και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστούμε, γι’ αυτό και είναι προτιμότερο να αποφύγουμε να δρομολογήσουμε σημαντικά ζητήματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που καλούνται να αντιμετωπίσουν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

Ευτυχώς, ο Ερμής και η Αφροδίτη σε απόλυτη σύνοδο εισέρχονται στον Ζυγό, στρέφοντας την προσοχή μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Κυριαρχούν οι συζητήσεις με το ταίρι και τους συνεργάτες μας και η ανάγκη να γοητεύσουμε και να φλερτάρουμε. Η κοινωνικότητα ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό πιθανόν να οδηγήσει σε νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Προσοχή γιατί η ανάγκη να αρέσουμε και να είμαστε αποδεκτοί μας οδηγεί στο να καταπιέζουμε ανάγκες και σκέψεις και να συμβιβαστούμε σε καταστάσεις που πιθανά δεν μας ταιριάζουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς