Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/07/2019

Πρόγνωση καιρού: Συνεχίζεται την Τρίτη ο καύσωνας – Πού θα έχει «40άρια»

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τρίτη σήμερα  και είναι λογικό να υπάρχει ιδιαίτερη φόρτιση και ένταση στην ατμόσφαιρα καθώς προετοιμαζόμαστε για τη Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου μετά τα μεσάνυχτα και επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Αφροδίτη στον Καρκίνο σε χιαστί με Δία στον Τοξότη: Η τύχη είναι εδώ, ας αρπάξουμε την ευκαιρία.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε όψη 150 μοιρών (γνωστή ως χιαστί) με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές  σε ότι αφορά τη συναισθηματική και οικονομική μας διαχείριση, όμως αν εκμεταλλευτούμε σωστά στη συγκυρία αυτή μπορούμε να βγούμε άκρως ευνοημένοι. Γι’ αυτό ας συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει θετικό κλίμα και ας μη διστάσουμε να τα εκμεταλλευτούμε.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα τις οικογένειες και πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις που μπορεί να προκύψουν. Η χιαστί όψη του Δία με την Αφροδίτη δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για να υπάρξουν ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και να αποδώσουν τα μέγιστα, αρκεί να αποφύγουμε τις υπερβολές, την τεμπελιά και την έπαρση και να μην αφήσουμε τους άλλους να κινήσουν τις καταστάσεις για μας. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε δυναμικά και γρήγορα, διαφορετικά μπορεί οι όποιες ευκαιρίες προκύψουν να περάσουν από δίπλα μας.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα  μας καλεί να αναλογιστούμε πού οδεύουμε σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψουν καταστάσεις που θα τις βιώσουμε δύσκολα και θα αφήσουν βαθιά χαραγμένο το στίγμα τους. Το βέβαιο είναι ότι οι καταστάσεις αυτές θα μας οδηγήσουν με καρμικά γεγονότα στο να αλλάξουμε ριζικά πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο ή τη δημόσια εικόνα μας στο ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο, κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως θα είναι λυτρωτικό και εν τέλει αναγεννησιακό.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο λειτουργεί περιοριστικά σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς καλούμαστε να αναλάβουμε ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να είναι περισσότερες από ότι αντέχουμε. Γεγονός είναι ότι θα λειτουργήσει πιεστικά στην ψυχολογία μας και μπορεί να υπάρξει κατήφεια ή απαισιοδοξία για την όποια εξέλιξη υποχρεώσεων και ευθυνών που έχουμε επωμιστεί. Ας εκμεταλλευτούμε την αστρολογική συγκυρία αυτή για να δείξουμε τη μεθοδικότητα, την υπευθυνότητα και  την εργατικότητα μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχουμε αναλάβει.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3