Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 16/10

Τετάρτη σήμερα και με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μικρές στιγμές της ζωής που μας ικανοποιούν. Καλό είναι να είμαστε φειδωλοί σε σπατάλες και στο πως ξοδεύουμε τα χρήματά μας, γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στον προϋπολογισμό μας. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει ευκαιρίες για να “εξαργυρώσουμε” την προσπάθειά μας σε επαγγελματικό επίπεδο με μία πιθανή αύξηση ή μπόνους.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας ωθεί στο να επικεντρωθούμε σε όλα αυτά που απολαμβάνουμε. Το καλό φαγητό και η καλή παρέα είναι ένα από αυτά. Δεν θα διστάσουμε να έρθουμε σε επαφή με κοντινά μας πρόσωπα για να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών μας, καθώς μπορεί να προβούμε σε υπερβολές στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας. Ας αδράξουμε την ευκαιρία για να τακτοποιήσουμε πιθανές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που πιθανόν μας αγχώνουν και ας προσπαθήσουμε να κάνουμε χρηστή διαχείριση, καθώς είναι αυτό που μας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια. Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να απολαύσουμε το πάθος και τον ερωτισμό, αρκεί να μην εγκλωβιστούμε στην αδιαλλαξία και στο πείσμα που θα προκαλέσουν εντάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την διαίσθηση και μας εφοδιάζει με τον κατάλληλο ψυχικό δυναμικό για να διεκδικήσουμε αυτά που πιθανά θεωρούμε ότι μας αναλογούν ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ιδανικές οι συνθήκες για να διεκδικήσουμε μία αύξηση ή ένα ικανοποιητικό μπόνους που θα μας βοηθήσει να πάρουμε οικονομικές και ψυχολογικές ανάσες. Το πάθος απογειώνεται σε αισθηματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να δώσει φτερά στην προσωπική μας ζωή. Αντιλαμβανόμαστε χωρίς πολλά λόγια τι θέλει το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία και αυτό είναι αρκετό για να ενισχύσει την ανάγκη για συγχώνευση. Τα έντονα συναισθήματα μπορεί να λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εμάς.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς