Ζώδια

Ζώδια σήμερα 17/07/2019

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τετάρτη σήμερα και λίγο μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί με καρμικά γεγονότα την ολοκλήρωση ενός κύκλου σημαντικών σχέσεων και καταστάσεων που αφορούν στην καριέρα και στην οικογένεια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προμηνύει ότι οι όποιες αλλαγές ή αποφάσεις που θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα μείνουν χαραγμένες βαθιά μέσα μας, καθώς θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην όποια πορεία μας από δω και στο εξής σε αυτούς τους δύο συγκεκριμένους τομείς. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις στα άκρα, γι’ αυτό η ψυχραιμία πρέπει να είναι κυρίαρχη.

Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου: Μοιραίες καταστάσεις σηματοδοτούν την ανάγκη για αναγέννηση

Η δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αλλαγή που μπορεί να υπάρξει τόσο σε οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στην επαγγελματική πορεία που μπορεί να οδηγήσει σε ριζική μεταμόρφωση. Στο δρόμο αυτό βέβαια ενδέχεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας χειριστούν και να μας εξουσιάσουν, αυτό όμως δεν θα γίνει ανεκτό και θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση μας. Το πάθος για εξουσία μπορεί να στοιχίσει και σε εμάς σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας, γι’ αυτό καλό είναι να σκεφτούμε πολύ καλά τις αντιδράσεις μας και να μην είμαστε επιπόλαιοι και παρορμητικοί.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες και φόβους και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που δεν είναι εύκολο να χειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να προσπαθήσουμε να χαλιναγωγήσουμε τα κατώτερα ένστικτα και να σκεφτούμε σοβαρά το τι μπορούμε να χάσουμε αφήνοντάς τα να κυριαρχήσουν.

Η διευκολυμένη αντίθεση Αφροδίτης στον Καρκίνο, Κρόνου στον Αιγόκερω και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ψυχρότητα σε προσωπικές σχέσεις και περιορισμούς σε οικονομικό επίπεδο. Όπως, έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, ενεργοποιώντας τη διαίσθηση μας, η οποία είναι έντονη αυτή την περίοδο, για να κινηθούμε και να πραγματοποιήσουμε στο εδώ και τώρα όνειρα που μπορεί να αφορούν την οικογένεια ή οικονομικές καταστάσεις που έχουν σχέση με το οικείο περιβάλλον. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3