Ζώδια

Ζώδια σήμερα 18/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Κυριακή σήμερα και το αστρολογικό δελτίο της ημέρας μας επιφυλάσσει την μετακίνηση του Άρη στην Παρθένο μία θέση που το επικεντρώνει την προσοχή μας σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα. Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα βρίσκεται στους Ιχθύες εντείνοντας το συναίσθημα και τη διάθεση για το όνειρο και το παραμύθι. Στη συνέχεια περνάει στον Κριό, όπου δείχνει το δυναμισμό και την ενέργειά της, παράλληλα όμως δημιουργεί και εκνευρισμό κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε.

Άρης στην Παρθένο: Μεθοδική δράση και στοχευμένη προσέγγιση των πραγμάτων

Με τον Άρη να περνάει στην Παρθένο με αργούς ρυθμούς, η δράση και οι επιθυμίες μας γίνονται πιο πρακτικές, καθώς περνάμε στο καθημερινό επίπεδο των πραγμάτων και επικεντρωνόμαστε στη δουλειά. Η ενέργεια του Άρη σε αυτό το ζώδιο εκτονώνεται πολύ στοχευμένα σε υποχρεώσεις και πιθανές αγγαρείες στον εργασιακό τομέα ή στην καθημερινότητα που μπορεί να μας απασχολούν έντονα.

Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο μας υπενθυμίζει ότι απαιτείται προσφορά και διάθεση για την εξυπηρέτηση των στόχων μας. Γι’ αυτό μας ωθεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη δουλειά, όχι με την διάθεση του να προβληθούμε, αλλά με τη διάθεση του να λύσουμε ζητήματα με αποτελεσματικό τρόπο. Η τελειομανία κάνει την εμφάνισή της, όπως και το άγχος, που καλό είναι να εκτονώνουμε σε άσκηση ή γυμναστική, που θα μας βοηθήσει να κρατάμε την ψυχική ισορροπία και να διατηρούμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και παλεύουμε με φαντάσματα του παρελθόντος που μπορεί να μας πληγώνουν και να μας απογοητεύουν. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε την έντονα ρομαντική και τρυφερή διάθεση, οδηγώντας την προσωπική μας ζωή σε ονειρική διάσταση. Έχουμε την ανάγκη να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στο ταίρι μας, καθώς τα συναισθήματα είναι έντονα. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και ο δυναμισμός κάνει την εμφάνισή του, καθώς επιδιώκουμε να τραβήξουμε την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Είναι πρωταγωνιστικός ο ρόλος μας, αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε είναι η έντονα εγωκεντρική προσέγγιση των πραγμάτων που μπορεί να μας οδηγήσει σε εντάσεις με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς