Ζώδια

Ζώδια σήμερα 20/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Τετάρτη σήμερα και βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας όπου ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία αποκαθιστώντας την επικοινωνία. Ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για να ζώδια της Γης και του Νερού που μπορούν να προωθήσουν ζητήματα που τους ενδιαφέρουν και να περάσουν όμορφες στιγμές με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο εντείνοντας τη διάθεση για να τακτοποιήσουμε ζητήματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις της δουλειάς.

Ερμής στον Σκορπιό σε ορθή πορεία: Η επικοινωνία αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς.

Ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σήμερα σε ορθή πορεία και έχουμε την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και τις οικονομικές συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι μας, που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε τις ανασφάλειές μας και να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στο πάθος και τον έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να μας δώσει η σχέση μας. Παράλληλα, είναι ευκαιρία να δρομολογήσουμε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να είχαν καθυστερήσεις ή εμπόδια τον προηγούμενο καιρό και να έχουμε εξαιρετικά θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο.

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε καθημερινές υποχρεώσεις και επαγγελματικές εργασίες, που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το άγχος μπορεί να κυριαρχήσει και να προκαλέσει γκρίνια και επικριτική διάθεση. που θα δημιουργήσουν αντιδράσεις, ιδιαίτερα στον συναδελφικό περίγυρο. Είναι σημαντικό να εκτονώσουμε μέσω της γυμναστικής την ένταση, για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν τις καθημερινές μας σχέσεις. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει ευκαιρίες για να αλλάξουμε την καθημερινότητα και να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα. Οικονομικές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν που θα μας αιφνιδιάσουν, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι θα έχουν θετική εξέλιξη, καθώς δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η προσφορά μας και να μας δοθεί αύξηση ή μπόνους ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς