Ζώδια

Ζώδια σήμερα 21/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Το Σαββατοκύριακο αρχίζει με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους και να εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Η επαφή με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος είναι απαραίτητη και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε συναντήσεις για να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να γίνουμε επιθετικοί και εριστικοί. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην αντιδρούμε απότομα δημιουργώντας προβλήματα σε συναισθηματικές σχέσεις για εμάς.

Σελήνη τετράγωνο Άρης: Ο εκνευρισμός κυριαρχεί

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων που μας ωθεί στο να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις, απόψεις και σκέψεις με πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος. Γεγονός είναι ότι έχουμε τη διάθεση να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε αναποτελεσματικότητα, καθώς δεν ολοκληρώνουμε πολλά από αυτά που αρχίζουμε. Η διασκέδαση θα παίξει πρωταρχικό ρόλο, γιατί κοινωνικές εκδηλώσεις και πρόσκληση σε πάρτι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρόγραμμα μας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε όποιο περιβάλλον παρευρεθούμε, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε καινούργια πρόσωπα, κάτι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την ψυχολογία και το μυαλό μας.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Εντείνονται οι ευαισθησίες, ενώ η ανάγκη για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων δεν βοηθά στο να πάρουμε ρεαλιστικές αποφάσεις. Καλό είναι να μην επιδιώξουμε να κάνουμε σημαντικά βήματα σε υποθέσεις που μπορεί να έχουν σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως πιστεύουμε ή θέλουμε να πιστεύουμε και στο τέλος να απογοητευτούμε. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις σε σχέση με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος που θα επηρεάσουν την ψυχολογία μας.

Η Σελήνη το μεσημέρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση, δημιουργώντας προϋποθέσεις σύγκρουσης τόσο με κοντινά μας πρόσωπα όσο και με πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο. Ο εκνευρισμός που επικρατεί δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε συλλογικά και συντεταγμένα στο να διευθετήσουμε ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να μας απασχολούν και αυτό είναι αρκετό για να γίνουμε επιθετικοί, εριστικοί και αυθάδεις με το περιβάλλον μας. Καλά θα κάνουμε να προσπαθήσουμε να αφήσουμε τη νευρικότητα στην άκρη και να επικεντρωθούμε στο να τακτοποιήσουμε όποιο ζήτημα μας απασχολεί χωρίς η ένταση να προκαλεί εμπόδια. Πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και με τους γύρω μας γιατί τα ξεσπάσματα θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς