Ζώδια

Ζώδια σήμερα 21/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Η καθημερινότητα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να έρθουν σημαντικά ζητήματα προς επίλυση, που θα χρειαστεί να δείξουμε ιδιαίτερη διαίσθηση, αποφασιστικότητα και δυναμισμό, κάτι που μας εφοδιάζει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τρίγωνο. Ο Ερμής στον Σκορπιό από χθες βρίσκεται σε ορθή πορεία, βοηθώντας σιγά-σιγά να αποκατασταθεί η επικοινωνία, κάτι που δεν είναι εύκολο καθώς στο ζώδιο του Σκορπιού κρυφά συναισθήματα και βαθύτερες ανασφάλειες εντείνονται όσο ποτέ άλλοτε.

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας: Η ψυχική δύναμη απογειώνεται και πρωταγωνιστεί. 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επικεντρώνοντας τις δυνάμεις και την προσοχή μας σε ότι αφορά τον καθημερινό προγραμματισμό και τη δουλειά, καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που μπορεί να μας προβληματίζουν και να δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Είναι καθοριστικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα και να μην ξεσπάσουμε σε συναδέλφους ή στο περιβάλλον που συναναστρεφόμαστε καθημερινά, γιατί τέτοιου είδους συμπεριφορά θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα προκαλέσει συγκρούσεις. Ας διοχετεύσουμε αυτή μας την ενέργεια σε άσκηση ή γυμναστική που θα μας βοηθήσει να εκτονώσουμε τα νεύρα και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα ζητήματά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδανική μέρα είναι για να ενδιαφερθούμε για τη διατροφή μας, καθώς ένα νέο πρόγραμμα θα μας γεμίσει ενέργεια και θα βοηθήσει στο να βελτιώσουμε τη σωματική μας υγεία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τον δυναμισμό, τη διαίσθηση και τη διάθεση να ενεργοποιηθούμε σημαντικά σε ότι αφορά τα θέματα που μας απασχολούν. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και το ένστικτο που μας χαρακτηρίζει βοηθούν σημαντικά στο να δρομολογήσουμε ότι μας έχει χρεωθεί και πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνουμε μία τομή στην καθημερινότητα που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε άρδην τη δημόσια εικόνα μας, να αναγεννηθούμε σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας και να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε στη δουλειά και στους συναδέλφους μας. Παράλληλα μας βοηθά να βρούμε την ψυχική δύναμη, να επικεντρωθούμε στη σωματική μας υγεία ωθώντας μας σε μεταμορφωτικές αλλαγές που θα βοηθήσουν όχι μόνο την εμφάνιση και το σώμα, αλλά και την ψυχολογία μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς