Ζώδια

Ζώδια σήμερα 22/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Πέμπτη σήμερα με τον Ήλιο να διανύει τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, δίνοντας μας την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την ατομικότητά μας και να νιώσουμε αυτοπεποίθηση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και τη συναισθηματική ασφάλεια που αποζητάμε. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα εντείνει τη νευρικότητα, δημιουργεί πρόβλημα στην επικοινωνία και δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

Σελήνη τετράγωνο Ερμής: Η σύγχυση στην επικοινωνία κοστίζει

Με τον Ήλιο να βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Λέοντα έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε την ευχαρίστηση των στιγμών, της διασκέδασης, της καλοπέρασης και της απόλαυσης. Γεγονός είναι όμως ότι και αυτός ετοιμάζεται να περάσει στην Παρθένο, όπου μαζί με τον Άρη και την Αφροδίτη πρόκειται να συντονιστούν και να στρέψουν όλη μας την προσοχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σε μία θέση που της ταιριάζει, καθώς νιώθει όμορφα, ασφαλής και έτοιμη να περάσει στιγμές με λίγους και καλούς φίλους, απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και τη σιγουριά του κοντινού μας περιβάλλοντος. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να μας απασχολήσουν, όμως καλό είναι παράλληλα να είμαστε προσεκτικοί γιατί η τάση για σπατάλες και περιττά έξοδα θα μας οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού, κάτι που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δημιουργεί ιδιαίτερες δυσκολίες σε ότι αφορά την επικοινωνία. Υπάρχει ιδιαίτερη νευρικότητα, άλλα σκεφτόμαστε και άλλα εκφράζουμε, γεγονός που θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε οικονομικές συναλλαγές και συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και στο πώς επικοινωνούμε με το σύντροφό μας. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε σε αυτό που συζητάμε και να μην χανόμαστε εκτός θέματος.

Είναι προτιμότερο επίσης να είμαστε προσεκτικοί, γιατί η ένταση θα δημιουργήσει συγκρούσεις που δεν θα ωφελήσουν σε προσωπικό, οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Το να μείνουμε αμετακίνητοι στη θέση μας, αδιάλλακτοι προς κάθε κατεύθυνση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3