Ζώδια

Ζώδια σήμερα 22/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και σηματοδοτεί μια ευχάριστη περίοδο, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Η ψυχολογία μας ανεβαίνει και έχουμε τη διάθεση να κυνηγήσουμε ζητήματα που λειτουργούν ανάλαφρα στην ψυχή μας. Το συγκεκριμένο ζώδιο της Φωτιάς μας παραπέμπει σε ανώτερες φιλοσοφικές γνώσεις και σπουδές, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να παρακολουθήσουμε σεμινάρια και ημερίδες που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Μια ευχάριστη μέρα, γεμάτη αισιοδοξία και καλή ψυχολογία. 

Πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού μας περιβάλλοντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας απευθύνουν προσκλήσεις για διασκέδαση. Είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσουμε, αφού το χιούμορ και η αισιοδοξία που εκπέμπουμε κατακλύζει όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Προσοχή μόνο στις υπερβολές, ιδιαίτερα σε φαγητό και ποτό.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον μας στις επαγγελματικές και προσωπικές μας σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία με τους συνεργάτες και το ταίρι μας. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα ποιες είναι οι συνεργασίες είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν, γι’ αυτό δεν θα διστάσουμε να πραγματοποιήσουμε καινούργιες με πρόσωπα που ξέρουμε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε καλές σχέσεις και να γίνουμε δημιουργικοί.

Το φλερτ, η κοινωνικότητα και η επικοινωνία κυριαρχούν σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν σε εξόδους για να περάσουμε όμορφα και να πρωταγωνιστήσουμε στο ερωτικό παιχνίδι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην τάση του να αφήσουμε στην άκρη τις δικές μας ανάγκες για να ικανοποιήσουμε τους γύρω μας. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο να καταπιέζουμε τον εαυτό μας και να υπομένουμε καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν μας ταιριάζουν και αργά ή γρήγορα θα μας οδηγήσουν στο να εκραγούμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς