Ζώδια

Ζώδια σήμερα 24/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη την Κυριακή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες συναισθηματικές στιγμές και διασκέδαση με παρέες και το ταίρι μας. Η αντίθεση του Άρη στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα και να επηρεάσει αρνητικά τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις πού να οδηγήσουν σε ρήξεις. Η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας ακόμα περισσότερο τη νευρικότητα και τα έντονα συναισθήματα λόγω φόβων και ανασφαλειών.

Αισιοδοξία, φλερτ και διασκέδαση πρωταγωνιστούν σήμερα. 

Η Αφροδίτη στον Τοξότη συναντιέται με τον Δία και δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα στις προσωπικές μας σχέσεις. Η διασκέδαση δεν πάει πίσω, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος. Η αισιοδοξία, η χαρά, η ζωντάνια και το κέφι κυριαρχούν. Ας μη χάσουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές μαζί τους, γεγονός που θα μας γεμίσει και θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία μας.

Όμως επειδή στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, ο Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσει νευρικότητα και διάθεση για συγκρούσεις, καθώς έρχονται στην επιφάνεια με ορμή βαθύτερα συναισθήματα, φόβοι και ανασφάλειες που μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στις προσωπικές και οικονομικές σχέσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου.

Συγκεκριμένα οι Ταύροι (γεννημένοι το δεκαήμερο 21 Απριλίου – 1 Μαΐου), Σκορπιοί (23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου), Λέοντες (22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου) και Υδροχόοι (20 – 29 Ιανουαρίου) επηρεάζονται σημαντικά από αυτή την αστρολογική όψη και μπορεί να οδηγηθούν λόγω εριστικής διάθεσης σε ακραίες καταστάσεις που θα στοιχίσουν σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται δηλαδή να επέλθουν ρήξεις και αποστασιοποίηση από πρόσωπα που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και συναντά τον Άρη, ενεργοποιώντας ακόμα πιο έντονα την αντίθεσή του με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η Σελήνη στο ζώδιο αυτό εντείνει την καχυποψία, τα απωθημένα και δημιουργεί σκοτεινές σκέψεις. Κάτω από αυτό κλίμα, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μη μπορούμε να διαχειριστούμε συναισθήματα και συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις.

Ιδανικός τρόπος εκτόνωσης αυτής της ενέργειας είναι να επικεντρωθούμε στο πάθος και τον ερωτισμό που μπορεί να απογειώσει την προσωπική ζωή και να προσφέρει μοναδικές στιγμές, αποφεύγοντας έτσι συγκρούσεις που θα μας στοιχίσουν πολύ ακριβά.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς