Ζώδια

Ζώδια σήμερα 25/07/2019

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πέμπτη σήμερα και το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, που από χθες βρίσκεται εν ισχύ και επηρεάζει σημαντικά τους γεννημένους στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο έντονος υποκειμενισμός σε ότι αφορά τις ανάγκες μας σε σχέση με την οικογένεια μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξουμε σημαντικές συζητήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές στα οικονομικά, αλλά και αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας που θα πρέπει να προσέξουμε.

Σύνοδος ανάδρομου Ερμή και Αφροδίτης στον Καρκίνο: Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς εκφράζουμε αυτά που μας προβληματίζουν σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρερμηνείες και ασυνεννοησία που να δημιουργήσουν ένταση στις μεταξύ μας σχέσεις. Πιθανές βέβαια είναι η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος και πάλι στη ζωή μας, και  θα περάσουμε με αυτά ή την οικογένειά μας όμορφες στιγμές. Καλό είναι να επιδιώξουμε το δεύτερο και μην να μην επιτρέψουμε στη νευρικότητα με επικρατήσει. Προσοχή, γιατί ο υποκειμενισμός είναι έντονος και δεν θα διστάσουμε να χειριστούμε τους γύρω μας για να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε προκαλώντας προστριβές.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δίνει το σύνθημα να ασχοληθούμε με οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν αποκλείεται να τακτοποιήσουμε λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Παράλληλα πιθανό είναι να επιδιώξουμε συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός μας, κάτι που θα μας κάνει να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση από ποτέ. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν στην ερωτική μας ζωή καθώς θέλουμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή με το σύντροφό μας. Η κτητικότητα όμως και η αδιαλλαξία στον τρόπο σκέψης δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της σχέσης χωρίς ένταση και συγκρούσεις. Καλό είναι να μη χάσουμε το μέτρο.

Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ιδιαίτερες ανατροπές σε οικονομικό επίπεδο που θα μας επηρεάσουν και συναισθηματικά. Και αυτό γιατί συνδέουμε την προσωπική μας αξία με τον προϋπολογισμό μας, κάτι από το οποίο θα πρέπει να απεμπλακούμε. Ξαφνικά έξοδα μπορούν να ανατρέψουν τον μέχρι τώρα προϋπολογισμό μας και αυτό να μας δημιουργήσει φόβο. Θα πρέπει να τα διαχειριστούμε με ψυχραιμία και να δρομολογήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση των ζητημάτων που θα προκύψουν. Από την άλλη, πιθανά ρίσκα που μπορεί να υπάρξουν καλό είναι να τα εξετάσουμε, γιατί παίρνοντας τα πιθανόν να βρεθούμε άκρως ευνοημένοι οικονομικά.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3