Ζώδια

Ζώδια σήμερα 26/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα βοηθώντας τις προσωπικές σχέσεις να ξεπεράσουν τυχόν δονήσεις και να αποκατασταθεί η όμορφη ατμόσφαιρα. Σημαντικό είναι να προσέξουμε την πορεία των οικονομικών ζητημάτων, καθώς η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένταση στις συνεργασίες σε οικονομικό επίπεδο. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή μας στην καθημερινότητα και τη δουλειά.

Σελήνη στην Παρθένο: Η εμμονή της καθημερινότητας κυριαρχεί

Η Σελήνη το πρωί βρίσκεται ακόμα στον Λέοντα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουμε στο περιβάλλον μας και να νιώσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε πιθανές εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα γύρω μας, καθώς η ανάγκη για προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Τα αισθηματικά μας παίζουν καθοριστικό ρόλο, αφού δίνουμε την προσοχή που απαιτείται στη σχέση μας ώστε να κρατήσουμε την όμορφη ατμόσφαιρα με το σύντροφό μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας, κυρίως σε ότι αφορά τον καθημερινό προγραμματισμό και τη δουλειά μας. Πιθανόν είναι να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που θα εντείνουν το άγχος και την πίεση. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις στο συναδελφικό περιβάλλον που θα χαλάσουν το κλίμα, επηρεάζοντας την επίλυση των θεμάτων που έχουμε αναλάβει να διεκπεραιώσουμε.

Καλό είναι να αφήσουμε στην άκρη πιθανές κόντρες και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο να βρούμε διεξόδους που θα μας βοηθήσουν σε εργασιακό επίπεδο. Άλλωστε, η Σελήνη στην Παρθένο μας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε με ευκολία πως πρέπει να κινηθούμε και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να στραφούμε. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσουμε ευεξία και ενέργεια, βελτιώνοντας την υγεία μας και εκτονώνοντας τη νευρικότητα που μπορεί να μας ταλανίζει.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς