Ζώδια

Ζώδια σήμερα 27/07/2019

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σάββατο σήμερα, η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και μας ωθεί στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί και πιο επικοινωνιακοί. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με το κοντινό μας περιβάλλον ή με τον σύντροφό μας διασκεδάζοντας, κάτι που ενισχύεται και από το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα. Και τα καλά δεν σταματούν εδώ. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου και μας δίνει την ευκαιρία σήμερα να απολαύσουμε την οικογενειακή θαλπωρή και την τρυφερότητα.

Σελήνη στους Διδύμους: Η επικοινωνία και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή καθίσταται άμεσα πολύ επικοινωνιακή, γι’ αυτό και επικεντρωνόμαστε στο να συζητήσουμε, να τηλεφωνήσουμε σε όποιον θέλουμε να ακούσουμε, να αποστείλουμε μηνύματα και email. Προσανατολιζόμαστε στον κοντινό μας περίγυρο (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) και επιδιώκουμε να βρεθούμε μαζί τους, να περάσουμε χαλαρές στιγμές και γιατί όχι να ασχοληθούμε με ότι αφορά τον κοινωνικό σχολιασμό. Προσοχή όμως γιατί συνήθως δεν φιλτράρουμε τα δεδομένα που έχουμε και ελλοχεύει ο κίνδυνος να μεταφέρουμε λανθασμένες πληροφορίες.

Η διάθεση και το κέφι είναι στα ύψη και επιδιώκουμε να βρεθούμε σε πάρτι που μπορεί να έχουμε προσκληθεί ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. H ανάγκη να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μάθουμε νέα πράγματα είναι διάχυτη. Πιθανό είναι να βαρεθούμε και αυτό μας δημιουργεί έντονο εκνευρισμό, καλό είναι λοιπόν να στραφούμε σε ένα αντικείμενο που μας ταιριάζει και να μην ασχολούμαστε παράλληλα με πολλά πράγματα, κάτι που θα μας οδηγήσει να τα αφήσουμε όλα στη μέση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Λέοντα μας δημιουργεί αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και διάθεση να αλλάξουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στο αισθηματικό παιχνίδι και το ξεφάντωμα.

Η Αφροδίτη σήμερα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου και μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, να επιδιώξουμε να βρεθούμε στο προσωπικό μας χώρο με δικούς μας ανθρώπους, να οριστικοποιήσουμε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μας απασχολούν. Επηρεάζονται περισσότερο έντονα τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού που είναι γεννημένοι τις τελευταίες δύο μέρες του τρίτου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3