Ζώδια

Ζώδια σήμερα 27/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μας παροτρύνει να λύσουμε θέματα καθημερινής φύσεως που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Ωστόσο, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει τη σκέψη και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και λανθασμένες εκτιμήσεις που θα μας στοιχίσουν στον εργασιακό χώρο. Προσοχή και στην επικοινωνία, καθώς ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν ευνοεί τις ήρεμες συζητήσεις.

Ταυ τετράγωνο Σελήνης – Δία – Ποσειδώνα: Ο συναισθηματισμός θολώνει την κρίση

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο είναι γεγονός ότι επικεντρωνόμαστε σε καθημερινά ζητήματα που μας απασχολούν ή υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που έχουμε επωμιστεί. Η ένταση αυξάνεται και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις συναδελφικές σχέσεις. Έχουμε την τάση να επικρίνουμε τους γύρω μας λόγω της τελειομανίας που μας διέπει, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο. Ιδανικό είναι να εκτονωθεί αυτό το ψυχικό δυναμικό μέσω της γυμναστικής ή σπορ που μας ενδιαφέρει, αφού αυτό θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν διευκολύνει στο να δούμε με αντικειμενικότητα πως πρέπει να διαχειριστούμε την κάθε κατάσταση. Ο συναισθηματισμός θολώνει την κρίση και μπορεί να μας ωθήσει σε υπερβολές που μόνο ένταση και λανθασμένες κινήσεις θα προκαλέσουν. Καλό είναι να αποφύγουμε τις σημαντικές αποφάσεις σε εργασιακό επίπεδο, καθώς το πιθανότερο είναι να κάνουμε λάθη και να υπάρξει απογοήτευση.

Σημαντικό είναι να στραφούμε σε εναλλακτικές θεραπείες και ότι μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας που θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε. Σε προσωπικό επίπεδο, η ένταση της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση μας και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις για λεπτομέρειες και μικρά ζητήματα. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τη γκρίνια και την επικριτικότητα, καθώς θα μας κοστίσουν στην προσωπική μας ζωή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3