Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 29/10.

Τρίτη σήμερα και βρισκόμαστε στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό που κορυφώθηκε χθες. Νιώθουμε ακόμα δυνατά την ένταση που έφερε τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά μας. Ευτυχώς, η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργεί τη διάθεση για διασκέδαση και έντονη επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μοναδικές ερωτικές εξομολογήσεις που θα απογειώσουν τις σχέσεις, αλλά και διαδικασίες βαθύτερης ενδοσκόπησης που θα ανακουφίσουν την ψυχή μας.

Ο Ερμής μας ωθεί να εκφράσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα που μπορεί να δημιουργεί κατήφεια. Στρέφουμε την προσοχή μας σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα που μπορεί να μας απασχολούν, επενδύσεις και δάνεια ή επιχειρηματικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν και απαιτούν δράση. Το ένστικτό μας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού μπορεί να μας καθοδηγήσει μοναδικά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε και που ενδέχεται να έχουν άκρως θετική εξέλιξη για μας.

Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, καχυποψία και ζήλια μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε, γιατί το πιθανότερο είναι αν δεν τα καταφέρουμε, να οδηγηθούμε σε συγκρούσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση μας.

Να σημειωθεί ότι ο Ερμής προετοιμάζεται για να αρχίσει την ανάδρομη κίνηση του και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσουμε άμεσα τις ανάγκες και τα συναισθήματά μας στους γύρω μας, αλλά και σε πρόσωπα με τα οποία είχαμε σχέση στο παρελθόν και τις επόμενες ημέρες θα κάνουν την επανεμφάνιση τους. Το ένστικτο γίνεται εντονότερο από ποτέ, η γρήγορη σκέψη μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχουμε. Καλό είναι να κινηθούμε γρήγορα και άμεσα για να έχουμε ευνοϊκές εξελίξεις.

Παράλληλα, σε προσωπικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τα βαθύτερα μας συναισθήματα στο ταίρι μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις ανασφάλειές μας και με ότι μας φοβίζει και καλό είναι να εκφράσουμε ότι μας απασχολεί, γιατί το πιθανότερο είναι οι γύρω μας και ιδιαίτερα ο σύντροφός μας να μας καθησυχάσει. Το πάθος κυριαρχεί και μοναδικές στιγμές μπορεί να υπάρξουν, γι’ αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτούμε τις παρούσες συνθήκες για να απογειώσουμε τη σχέση μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς