Μπάσκετ Παρασκήνιο

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Κατασκευασμένη η συνέντευξη του πατέρα μας»

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Κατασκευασμένη η συνέντευξη του πατέρα μας»

Σε ανακοίνωσή τους, οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν στην συνέντευξη του πατέρα τους, Κωνσταντίνου, σε γνωστή εφημερίδα τονίζοντας πολλές φορές πως είναι κατασκευασμένη και εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

Κατασκευασμένο δημοσίευμα χαρακτηρίζουν την συνέντευξη που φέρεται να έδωσε ο πατέρας τους οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σε επίσημη ανακοίνωσή τους.

Επιπλέον αναφέρουν πως ενώ αρχικά ο συνεντευξιάζων τους είπε πως την έχει απομαγνητοφωνήσει, στην συνέχεια όταν του ζήτησαν να τη δημοσιεύσει υποστήριξε ότι έχει καταστρέψει το αρχείο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Στις 16 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», δημοσιεύθηκε «συνέντευξη» που δήθεν είχε δώσει ο ασθενής πατέρας μας στον δημοσιογράφο Ηλία Μπέλλο.

Την ίδια ημέρα, άμεσα, με δημόσια δήλωσή μας καταγγείλαμε ότι η «συνέντευξη» είναι κατασκευασμένη για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες και εξηγήσαμε σαφώς τους λόγους για τους οποίους ο πατέρας μας δεν μπορούσε, ούτε μπορεί να δώσει συνέντευξη. Εκφράσαμε δε την έκπληξη και την οργή μας για το γεγονός.

Ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπέλλος απάντησε την επόμενη ημέρα ότι η «συνέντευξη» δήθεν δόθηκε και ότι έχει μαγνητοφωνηθεί ολόκληρη, ως αδιαμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο.

Άμεσα επαναλάβαμε την καταγγελία ότι η φερόμενη ως «συνέντευξη» του πατέρα μας «….είναι κατασκευασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος της». Προκαλέσαμε δε τον δημοσιογράφο να δημοσιοποιήσει ολόκληρο το περιεχόμενο της, κατά τους ισχυρισμούς του, μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του με τον πατέρα μας, ακριβώς για να αποκαλυφθεί το ψεύδος.

Αφού αδίκως περιμέναμε την δημοσιοποίηση τον προσκαλέσαμε και τον προκαλέσαμε, με εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκλησή μας, να μας δώσει αντίγραφο της μαγνητοφωνημένης συνομιλίας για την πλήρη εκκαθάριση της αλήθειας.

Και τότε ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ευφάνταστη δικαιολογία ότι τάχα «…..κατέστρεψε το αρχείο ήχου στο οποίο είχε ενσωματωθεί η συνέντευξη, αφού εκπλήρωσε το σκοπό του…». Πρόσθεσε δε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ότι τάχα ο πατέρας μας του απαγόρευσε να δημοσιοποιήσει την ηχητική καταγραφή μιας συνέντευξης που έδωσε ακριβώς για να δημοσιοποιηθεί σε ολόκληρο το πανελλήνιο!!!

Αυτόν τον δημοσιογράφο και τις δικαιολογίες του παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών του».