Μπάσκετ

Η διαφωνία του Μιλουτίνοφ με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: «Γιατί ήταν διαφορετικό φέτος; Επειδή πήρε την Euroleague ο Παναθηναϊκός;» (vid)

Όταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαγγέλης Ιωάννου, προλογίζοντας μία ερώτηση είπε στον Μιλουτίνοφ πως το Final Four της Euroleague δημιούργησε στον Ολυμπιακό απογοήτευση, ο Σέρβος έδειξε τη δυσφορία του και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…

Αφού πρώτα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου, που έδωσε στους Πειραιώτες την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Basket League, o δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαγγέλης Ιωάννου, θέλησε να κάνει στον Σέρβο και μία ερώτηση για το Final Four της Euroleague.

Και προλογίζοντάς την ερώτηση είπε στον σέντερ των «ερυθρολεύκων» μία… ατάκα που εμφανώς τον έκανε να δυσφορήσει -αν όχι να εκνευριστεί.

Θεώρησε αποτυχία την παρουσία του Ολυμπιακού στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όταν άκουσε αυτή τη λέξη ο Μιλουτίνοφ, θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση του και να διαφωνήσει κάθετα και οριζόντια με τον δημοσιογράφο.

«Τι σημαίνει αποτυχία; Ήταν αποτυχία για τον Ολυμπιακό τα τρία διαδοχικά Final Four; Ή μήπως φέτος θεωρείς ότι ήταν διαφορετικό επειδή το πήρε ο Παναθηναϊκός», είπε με ένταση και συνέχισε απαντώντας σε όσους συμφωνούν με αυτή την άποψη πως «είναι ντροπή αυτό το σκεπτικό. Θέλω να είμαι σαφής! Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα στο Βερολίνο και το άξιζε. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια, αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως υπάρχουν σπουδαίες ομάδες που δεν έφθασαν εκεί που φθάσαμε εμείς. Ποτέ καμία παρουσία σε Final Four δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία!».