Ελληνικό Ποδόσφαιρο Παρασκήνιο

Θέμα με τις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά με φόντο την κόντρα Ολυμπιακού – Μετροπόλιταν

Αρνητική στο αίτημα του Ολυμπιακού για γιγαντοοθόνη στη Μαρίνα Ζέας ήταν η εταιρεία CVC. Μία εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα χρήσης του σημείου και στην οποία ανήκει ο όμιλος Υγεία.

Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του, αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena». Στόχος της ομάδας να ολοκληρώσει την πορεία της στο Europa Conference League με θριαμβευτικό τρόπο, κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά θα εγκαταστήσουν οθόνες σε τρία σημεία στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν όλοι τον μεγάλο τελικό την Τετάρτη (29/5). Ωστόσο, προέκυψε ένα ζήτημα με την τοποθεσία της Μαρίνας Ζέας και αυτό έχει να κάνει με την εταιρεία CVC, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα χρήσης του σημείου.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης. Όσο για το ποια είναι η εταιρεία CVC, αυτή αποτελεί την ιδιοκτήτρια του ομίλου Μετροπόλιταν – Υγεία. Έναν όμιλο με τον οποίο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην περίφημη υπόθεση του Χουάνκαρ.