Αθλητικά

Ξεκάθαρο «όχι» από τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση Ζέκα

Ξεκάθαρο «όχι» από τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση Ζέκα

«Όχι» και στον παίκτη που ζήτησε αύξηση

Αρνητικοί οι «πράσινοι» αν δεν έρθει πρόταση τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ, με την Κοπεγχάγη να μην υπερβαίνει τα 2 εκατ.

Καμία πρόθεση να χάσει έτσι εύκολα και με πολύ λίγα χρήματα τον Ζέκα δεν έχει ο Παναθηναϊκός. Η Κοπεγχάγη προσέγγισε τους «πράσινους» προσφέροντας 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη, που ζήτησε αναπροσαρμογή συμβολαίου βασιζόμενος στο ότι οι Δανοί πρόσφεραν στον ίδιο περισσότερα χρήματα.

Η απάντηση του «τριφυλλιού» και προς τις δύο πλευρές ήταν σαφής. Στη μεν Κοπεγχάγη πως ο διεθνής άσος θα παραχωρηθεί μόνο με πρόταση τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ και αν προηγουμένως έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Και οι δύο αυτές συνθήκες είναι δύσκολες, καθώς από τη μια πλευρά τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί παίκτης ικανός να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο άσο και σε προσιτή τιμή, ενώ παράλληλα η Κοπεγχάγη ακόμη κι αν προκριθεί στους ομίλους του Champions League (είχε χάσει με 1-0 το πρώτο ματς από την Καραμπάγκ) δύσκολα θα ανέβει πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ στην προσφορά της.

Όσον αφορά στην επιθυμία του Ζέκα για αύξηση αποδοχών, ώστε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, ο Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς μόλις πέρσι έγινε αναπροσαρμογή συμβολαίου και οι αποδοχές του αυξήθηκαν στις 600.000 ευρώ. Έτσι παρά την επιθυμία της Κοπεγχάγης και της πλευράς του ποδοσφαιριστή, δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πάντως, για να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, αναζητεί στην αγορά παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ζέκα, τον οποίο είναι σαφές πως δεν θέλει να χάσει.

Πηγή: sport-fm.gr

 

www.1069.gr