Διεθνής Ασφάλεια

Pop Smoke: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του ράπερ – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Κύπελλο: Στις 4 Μαρτίου και οι δύο ημιτελικοί - Στις 21.30 το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του ράπερ Pop Smoke ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς από φερόμενους διαρρήκτες.

Ωστόσο, νέες αναφορές σημειώνουν ότι ο θάνατός του ήταν χτύπημα εκτελεστών και αποτελεί μέρος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες. Όπως ειπώθηκε, η δολοφονία του οφείλεται στους δεσμούς που είχε με τη συμμορία Crips, η οποία έχει έδρα το Λος Άντζελες. Τα μέλη της κατηγορούνται για παράνομο εμπόριο ναρκωτικών, κλοπές, εκβιασμούς, φόνους, διαρρήξεις,,ταραχές, παράνομο στοίχημα.

Pop Smoke: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του ράπερ - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Αν και αρχικά ειπώθηκε ότι ο ράπερ ήταν το θύμα διαρρηκτών που τον βρήκαν στο σπίτι και τον σκότωσαν, οι ντετέκτιβ τώρα μελετούν το ενδεχόμενο ο καλλιτέχνης να ήταν στόχος εκτελεστών. Σ’ αυτό συνομολογεί το γεγονός ότι οι δράστες έφυγαν χωρίς να πάρουν οτιδήποτε πολύτιμο από το σπίτι, αν και λίγες ώρες πριν από το φονικό, ο Pop Smoke πόζαρε στο instagram με έναν φίλο του που κρατούσε πάκο χαρτονομίσματα, ενώ στις φωτογραφίες αναγραφόταν και η διεύθυνση όπου διέμενε ο ράπερ.

Pop Smoke: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του ράπερ - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Όπως έγραψε το ΤΜΖ οι αρμόδιοι που είδαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας θεωρούν πως ο θάνατός του ήταν εκτέλεση αφού οι δολοφόνοι έφυγαν με άδεια χέρια. Επίσης, σύμφωνα με τους Los Angeles Times ο ράπερ που είχε γεννηθεί στο Μπρούκλιν, είχε ισχυρούς δεσμούς με τους Crips, οπότε οι ντετέκτιβ θεωρούν ότι είναι ανθρωποκτονία που συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες Εικάζεται, επιπλέον, ότι οι δράστες είναι μέλη συμμορίας, αλλά ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν το κίνητρο ήταν πράγματι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο ράπερ πυροβολήθηκε αρκετές φορές και κηρύχθηκε νεκρός στο Ιατρικό Κέντρο του Σένταρς Σινάι.

Πηγή: Page Six