Κόσμος

Εμφανίστηκε τόπλeς μπροστά στα θετά παιδιά της και απειλείται με φυλάκιση

Η διαφορά ΝΔ ‑ ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Η ποινή της μπορεί να φτάσει έως και τα 10 χρόνια

Ποινική δίωξη αντιμετωπίζει μία γυναίκα από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και μάλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «σeξουαλικός δράστης», καθώς εμφανιζόταν τόπλες μπροστά στα θετά της παιδιά μέσα στο σπίτι τους.

Ο λόγος για την 28χρονη, Tilli Buchanan, η οποία σύμφωνα με τη Salt Lake Tribune εμφανίστηκε μαζί με τους δικηγόρους στο δικαστήριο για να καταρρίψει τις κατηγορίες, αλλά και με σκοπό να καταργηθεί ο νόμος που απαγορεύει στις γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους.

«Αν χάσουμε, τότε θα βρεθεί στο μητρώο των κακοποιών και τους παιδεραστές. Το μέγεθος της ποινής θα είναι τεράστιο», είπε ο δικηγόρος της 28χρονης.

Ο λόγος που η Buchanan κατηγορείται είναι διότι μαζί με τον σύζυγό της κατέβηκαν στο γκαράζ του σπιτιού τους για μία εργασία, έχοντας ακάλυπτο το στήθος της. Εκεί βρισκόντουσαν και τα τρία τους παιδιά 9, 10 και 13 ετών. Όταν τα παιδιά ρώτησαν γιατί φορούσε μία μπλούζα, εκείνη τους είπε πως είναι φεμινίστρια και όλοι μπορούν να κυκλοφορούν στο σπίτι τους, δείχνοντας τον σώμα τους.

Σε περίπτωση που η γυναίκα καταδικαστεί, τότε η ποινή μπορεί να φτάσει και έως τα 10 χρόνια φυλάκισης!