Κόσμος

Η κόρη του σκηνοθέτη Ρομπ Κοέν τον κατηγορεί ότι τη βίαζε όταν ήταν παιδί – Τι απαντά ο ίδιος

Έμφραγμα και πρόωρος θάνατος: Ποιοι κινδυνεύουν λιγότερο

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν αρνείται τις εναντίον κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από την κόρη του, τόσο για βιασμούς που υπέστη η ίδια όσο και μια άλλη γυναίκα με το όνομα «Τζέιν».

«Δεν έχω ποτέ επιτεθεί, βιάσει υπό την επήρεια ουσιών και ούτε έχω κακοποιήσει κανέναν», είπε ο 70χρονος σκηνοθέτης στο Page Six, απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο Κοέν κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα, με την οποία συναντήθηκε το 2015 στη Νέα Υόρκη. Η γυναίκα, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, είπε ότι ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου είχε οδηγηθεί υπό την επήρεια ουσιών που της είχε χορηγήσει κρυφά ο σκηνοθέτης. Ο ίδιος είπε ότι η κόρη του «αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο εναντίον του», σημειώνοντας επίσης: «Ποτέ δεν βρέθηκα με καμία «Τζέιν» (αυτό το ψευδώνυμο χρησιμοποιείται για τη γυναίκα)».

«Αυτή η απεχθής εκστρατεία που η κόρη μου διεξάγει εναντίον μου και η καταγγελία της επιβεβαιώνεται μόνο από τη μητέρα της και  αναρωτιέμαι γιατί μου συμβαίνει», είπε ο σκηνοθέτης, τον οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο η κόρη του Valkyrie Weather τον κατηγόρησε δημόσια ότι την κακοποιούσε συστηματικά όταν ήταν παιδί.Ο Ρομπ Κοέν έχει σκηνοθετήσει πολύ γνωστές ταινίες, όπως The Fast and the Furious, Alex Cross, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Η κόρη του επιμένει στις καταγγελίες της, ενώ η μητέρα της υποστηρίζει ότι έχει και η ίδια υπάρξει μάρτυρας σε τουλάχιστον ένα επεισόδιο κατά το οποίο ο Κοέν παρενόχλησε σεξουαλικά τη μικρή.