Βαλκάνια Σεισμός

Αλβανία: Νεκρή από το σεισμό των 6,4 η σύντροφος του γιου του Εντι Ράμα

Αλβανία: Νεκρή από το σεισμό των 6,4 η σύντροφος του γιου του Εντι Ράμα
Η σύντροφος του γιου του Ράμα πέθανε μαζί με άλλα τρία μέλη της οικογένειάς της

Δύσκολες ώρες περνάει ο Εντι Ράμα, καθώς εκτός από το εθνικός πένθος που έχει κηρυχθεί στη χώρα, έχει να αντιμετωπίσει κι ένα οικογενειακό δράμα. Κι αυτό γιατί μεταξύ των νεκρών είναι και η 24χρονη σύντροφος του γιου του Αλβανού πρωθυπουργού.

Η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, σε μια εξαώροφη πολυκατοικία που κατέρρευσε στο Δυρράχιο. Ο Γκρέγκορ Ράμα, γιος του Εντι Ράμα είχε εδώ και μερικά χρόνια σχέση με την 24χρονη Κρίστι Ρέτσι. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο των Τιράνων, με πτυχίο Δερματολογίας.

Η είδηση του θανάτου της συντρόφου του γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: «Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδερφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια».

Το πτώμα της φίλης Κρίστι Ρέτσι και του πατέρα της ήταν αυτά που ανασύρθηκαν χθες, ενώ λίγες ώρες μετά βρέθηκαν νεκρά και τα σώματα της μητέρας της και του αδερφού της.

gregrama10.jpg