Επιστήμες

Θεσσαλονίκη: Το μεγαλύτερο επιστημονικό γεγονός της ΝΑ Ευρώπης, το NANOTEXNOLOGY 2020 γίνεται VIRTUAL & LIVE

Το σημαντικότερο πολυσυνέδριο στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των Νανοεπιστημών, στη ΝΑ Ευρώπη, το NANOTEXNOLOGY 2020 , ξεκινά το Σάββατο 4 Ιουλίου με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Επιστήμονες και μηχανικοί από όλο τον κόσμο, πανεπιστημιακά ιδρύματα , ερευνητικά κέντρα, εταιρείες τεχνολογικής καινοτομίας, και επιχειρήσεις συντονίζονται σε ένα μεγάλο επιστημονικό και τεχνολογικό γεγονός που για πρώτη φορά εξελίσσεται ταυτόχρονα virtual και live.

Στη διάρκεια του NANOTEXNOLOGY 2020 θα υπάρξει στο πλαίσιο του Συνεδρίου Nanomedicine, virtual conference όπου θα αναλυθούν τα επιστημονικά δεδομένα και οι προβλέψεις για τον COVID 19 με τη συμμετοχή επιστημόνων και ειδικών απ όλο τον κόσμο.

Παρουσιάζεται η ελληνική πρωτοπορία

Στο πλαίσιο της EXPO 2020 της ζωντανής έκθεσης τεχνολογίας αιχμής που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του NANOTEXNOLOGY 2020 στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου, θα είναι σημαντική η ελληνική παρουσία. Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά μοναδικές ελληνικές τεχνολογικές κατασκευές με τη χρήση τρίτης γενιάς φωτοβολταϊκών, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη σύμπραξη ελληνικών καινοτόμων εταιρειών.