Ατυχήματα Επικαιρότητα

Είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο Ναύπλιο

Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων

Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν όσοι οδηγοί κινούνταν νωρίτερα στην οδό Άργους στο Ναύπλιο καθώς ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα ξεκίνησε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο διένυσε μια απόσταση 300 και περισσότερων μέτρων με ιλιγγιώδη ταχύτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες και άρχισε να συγκρούεται διαδοχικά με αυτοκίνητα ώσπου κατέληξε στα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη με την οδηγό και την συνοδηγό τραυματισμένες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου  απεγκλώβισαν τις τραυματίες από το όχημα.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το Ναύπλιο

Είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ΝαύπλιοΕίδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο Ναύπλιοπηγή: argolikeseidhseis