Κοινωνία

Βόλος: Γύρισε πλευρό και είδε τον αρραβωνιαστικό της νεκρό στο κρεβάτι – Η νύχτα που προηγήθηκε

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε τα δώρα που της έστειλαν παιδάκια

O Βόλος στο επίκεντρο για μια τραγωδία με θύμα έναν 25χρονο νεαρό. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατό του. Τι ανέφερε η αρραβωνιαστικιά του, για την τελευταία τους νύχτα…

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια, οι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ενός 25χρονου Βολιώτη, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. O 25χρονος βρέθηκε νεκρός ενώ κοιμόταν στο σπίτι του, από την αρραβωνιαστικιά του.

Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σπίτι του (κοντά στην οδό Λαρίσης) με την αρραβωνιαστικιά του, έπιναν τσίπουρα και έπεσαν για ύπνο. Στις 06.00 το πρωί η κοπέλα κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, προσπάθησε μάταια να τον ξυπνήσει και εκείνος δεν αντιδρούσε.

Τότε κάλεσε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου απλά διαπίστωσε τον θάνατο του νεαρού. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 25χρονος εργαζόταν σε εταιρία πετρελαιοειδών.

Φίλοι και συγγενείς έχουν αφήσει στην προσωπική σελίδα του άτυχου νέου τα μηνύματά τους, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους. «Πανο μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες τόσο γρήγορα τόσο ξαφνικά… Θα σαι θυμάμαι πάντα ήσουν ένα ξεχωριστό & σπουδαίο παιδί!»

«Καλό παράδεισο αγόρι μου!», «Καλό παράδεισο σειρουλα…», «Καλό Παράδεισο αδερφέ..!!! Να μας προσέχεις απο εκεί ψηλά..!!». «Καλό Παράδεισο Πανο μου ! Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχούλα σου» διαβάζουμε σε ορισμένα από αυτά.