Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Νέα στοιχεία για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Νέα στοιχεία για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Φως στα αίτια της δολοφονικής απόπειρας κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς προσπαθούν να ρίξουν στην πατρίδα του την Σερβία.

Όσο περνούν οι ώρες τα σενάρια με τα πιθανά κίνητρα των δραστών ολοένα και πληθαίνουν με την ιστοσελίδα Alo.rs να φέρνει στο φως μία άγνωστη ιστορία επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του παλαίμαχου παίκτη.

Ως δύο πιο πιθανά κίνητρα αναφέρονται είτε οικονομικές / επαγγελματικές διαφορές, είτε ένα τροχαίο ατύχημα που είχε η κόρη του Στέλλα στα μέσα Ιουλίου του 2017 και από το οποίο κι εκείνη τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο όχημα που οδηγούσε η Στέλλα βρίσκονταν άλλοι τρεις νέοι, με την νεαρή οδηγό να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να καρφώνεται σε άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα.

Όπως έγινε γνωστό μετά, στο αίμα της Στέλλας βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ (0,75) που ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ από το ατύχημα η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και χρειάστηκε αρκετές επεμβάσεις σε νοσοκομεία, αλλά και πολύμηνη αποκατάσταση.

Οι αρχές ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση και όπως φαίνεται εστιάζουν και σε αυτή την υπόθεση ψάχνοντας πιθανή διασύνδεση με την δολοφονική απόπειρα κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πηγή: filathlos.gr