Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Θεσσαλονίκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι δράστες σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσης στην πρόσοψη των γραφείων του κόμματος

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταγγέλλει επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του κόμματος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Για μια ακόμη φορά η απάντησή μας είναι πως δεν πρόκειται να μας φοβίσουν».

«Τρεις μόλις μέρες μετά την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση, μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης – Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ. Καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας, όπως αρμόζει στους θρασύδειλους, σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσής τους βρομίζοντας την τζαμαρία στην είσοδο των γραφείων», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και καταλήγει: «Για μια ακόμη φορά η απάντησή μας είναι πως δεν πρόκειται να μας φοβίσουν. Αντίθετα έτσι, δυναμώνουν τα δημοκρατικά και αντιφασιστικά μας αισθήματα, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου και τα τελευταία ίχνη της συμμορίας αλλά και της εγκληματικής ιδεολογίας της, εξαφανιστούν από την ελληνική κοινωνία. Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας και δεν ξεχνάμε πως ο αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται!».