Εσωτερική Ασφάλεια

Βούλα: Η στιγμή που ντελιβεράδες μαχαιρώνονται σε καφετέρια για μία παραγγελία – Βίντεο ντοκουμέντο

Βούλα: Η στιγμή που ντελιβεράδες μαχαιρώνονται σε καφετέρια για μία παραγγελία – Βίντεο ντοκουμέντο

Το επεισόδιο στη Βούλα καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Οι δύο ντελιβεράδες ανταλλάσσουν χτυπήματα και κάποια στιγμή ο ένας αρπάει μαχαίρι από τον πάγκο…

Το βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό. Δείχνει όλα όσα έγιναν μέσα σε καφετέρια, όταν οι δύο ντελιβεράδες διαφώνησαν για το ποιος θα πάει την επόμενη παραγγελία. Μετά τις πρώτες ύβρεις, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και κάποια στιγμή, ο ένας άρπαξε ένα μαχαίρι που υπήρχε στον πάγκο και επιτέθηκε στον συνάδελφό του. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών αλλά και υπαλλήλων που προσπαθούσαν μάταια για λίγα δευτερόλεπτα να τους χωρίσουν.

Το άγριο επεισόδιο, είχε σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο μεταξύ διανομέων, με μαχαιρώματα, μπουνιές και κλωτσιές. Το περιστατικό είχε συμβεί μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο στη Βούλα και αιτία ήταν μια παραγγελία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του ΣΚΑΪ, αρχικά όπως φαίνεται, οι δυο διανομείς ξυλοκοπούν ο ένας τον άλλο με μπουνιές και κλωτσιές. Ξαφνικά, ο ένας αρπάζει το μαχαίρι από τον πάγκο του μαγαζιού και τον μαχαιρώνει αρκετές φορές, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Όλα αυτά έγιναν για μια παραγγελία. Στη καφετέρια εκείνη την ώρα ήταν αρκετός κόσμος, ενώ ήταν μέσα και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τσακωμός έγινε για το ποιος θα πάρει την παραγγελία, καθώς ήταν σε κοντινή απόσταση και είχε καλό φιλοδώρημα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Τότε έγιναν συλλήψεις και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενός διανομέα, αφέθηκε ελεύθερος ο άνδρας που μαχαίρωσε τον συνάδελφό του, λίγες μέρες μετά που συνελήφθη. Όπως διευκρινίστηκε από τον δικηγόρο, ο ντελιβεράς που συνελήφθη δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.