Πλαστική Χειρουργική

Τα εμφυτεύματα στήθους την δηλητηρίαζαν για 11 χρονια

Kαι τώρα, πώς θα ζήσει ο Τραμπ μακριά από τον Λευκό Οίκο; Τα τέσσερα σενάρια

Δείτε πως την έσωσε η 11χρονη κόρη της

Η Mirror έφερε στο φως μια σπάνια ιστορία μιας γυναίκας που κατέρρεε σωματικά για 11 χρόνια και δεν μπορούσαν να βρουν την πραγματική αιτία.

Η 36χρονη Rachel Avramis από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, μετά τη γέννηση της κόρη της και λίγο μετά το τέλος του θηλασμού της θέλησε να κάνει αυξητική και ανόρθωση στήθους για να αλλάξει η εικόνα της στο καθρέπτη.

Μετά από λίγους μήνες άρχισε να παρατηρεί ότι χάνει βάρος, εμφανίζει συμπτώματα αμνησίας, ενώ η τριχόπτωση ήταν έντονη.

Οι επισκέψεις στο γιατρό δεν απέδωσαν αφού ο γιατρός πίστεψε ότι τα προβλήματα προέρχονται από ψυχολογικά προβλήματα που εμφανίζονται σε πολλές γυναίκες μετά τη γέννα.

Με τον καιρό τα προβλήματα αυξάνονταν και η Rachel ήταν κυριολεκτικά ένα ράκος, αφού οι αντοχές της είχαν μειωθεί. Είχε ατονίσει, τα κιλά ήταν πλέον σε οριακό σημείο, και κανείς γιατρός δεν μπορούσε να την βοηθήσει.

Τα χρόνια πέρασαν και η μικρή της κόρη μεγάλωσε και όταν άρχισε να εξερευνά το διαδίκτυο έπεσε πάνω σε ένα θέμα για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι επεμβάσεις στο στήθος σε άλλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα παρακολούθησε ένα βίντεο στο YouTube με μια παρόμοια μαρτυρία. Το έδειξε στη μητέρα της και ακολούθως η Rachel πήγε στο γιατρό της για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να φταίνε τα εμφυτεύματα για την κατάστασή της.

Σήμερα μετά την επέμβαση αφαίρεσης των εμφυτευμάτων η Rachel επανέρχεται σταδιακά και δηλώνει ευλογημένη για τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε για να ζήσει φυσιολογικά.