Επικαιρότητα Κορωνοΐός

Κορονοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο παίρνει ο Ντόναλντ Τραμπ

Η τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας σε άσκηση του ΝΑΤΟ!
Ο Ντόναλντ Τραμπ βγαίνει από το νοσοκομείο Walter Reed του Μέριλαντ όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω twitter. «Μη φοβάστε τον Covid-19. Μην τον αφήνετε να κυριεύσει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει κάποια σπουδαία φάρμακα αλλά και γνώση. Νιώθω καλύτερα και από όσο ένιωθα πριν από 20 χρόνια» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ θα προβεί στις 22:00 ώρα Ελλάδας, σε νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ. «Η υγεία του συνεχίζει να βελτιώνεται», δήλωσε ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, σημειώνοντας ότι η απόφαση για πιθανό εξιτήριο από το νοσοκομείο θα ληφθεί «αργότερα σήμερα Δευτέρα».

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε την απόφασή του να βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου λαμβάνει θεραπεία για την Covid-19 και να κάνει μια σύντομη βόλτα με αυτοκίνητο, μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχτηκε ότι θέτει τον ίδιο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

«Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής», έγραψε στο Twitter.