Διατροφή Υγεία

Οι τροφές που είναι αντι‑αφροδιασιακές

Σαν σήμερα: O Οδυσσέας Ανδρούτσος δολοφονείται από Έλληνες

Και δυστυχώς τα προτιμούν οι Έλληνες…

Το θέμα με το ποιες τροφές ανεβάζουν τη λίμπιντο, λίγο πολύ, έχει εξαντληθεί. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τους ειδικούς, οπότε μπορείτε να ανατρέξετε στη συγκεκριμένη θεματολογία και να βρείτε ποια τροφή θα σας δώσει μια μικρή ώθηση…

Αυτό που έρχεται σαν νέο από τους διατροφολόγους είναι οι τροφές που μειώνουν την σεξουαλική επιθυμία και είναι τροφές που έχουν θέση στο τραπέζι των περισσοτέρων.

Πρώτος και μεγαλύτερος εχθρός, είναι τα τηγανητά.Πάρτε χαρτί και μολύβι. Αυτά τα ύπουλα αλλά πεντανόστιμα τηγανητά, προκαλούν βλάβες στη ποιότητα του σπέρματος, κάνουν ζημιά στο κυκλοφορικό, άρα και στο επίμαχο σημείο, ενώ και η πέψη τους είναι δυσκολότερη, με αποτέλεσμα η επιθυμία να μειώνεται μετά από την κατανάλωσή τους.

Δεύτερος εχθρός μας, η μαύρη σοκολάτα.

Ενώ το κακάο είναι στις τροφές που μας διεγείρουν, η μαύρη σοκολάτα μας φέρνει υπνηλία, και ως γνωστόν, αν νυστάζεις δεν αποδίδεις και τα μέγιστα…

Τυρί

Πως να αρνηθείς στην Ελλάδα να φας τυρί; Αν όμως βλέπεις την ερωtική σου ζωή να παίρνει τον κατήφορο, ξεκίνα να σκέφτεσαι να μειώσεις την κατανάλωσή του, γιατί η λακτόζη έχει παρατηρηθεί πως επηρεάζει τη λίμπιντό μας σε υπερβολικές ποσότητες.