Αυτοδιοίκηση Επικαιρότητα

Κακοκαιρία «Daniel» – Αγοραστός: Δεν με ενδιαφέρει αν με σταυρώνουν ή με στοχοποιούν

Ισπανίδα δημοσιογράφος δέχεται σεξουαλική παρενόχληση on air -«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου»

«Ζούμε τις συνέπειες μιας θηριώδους καταστροφής, ενός πρωτόγνωρου φαινομένου» είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την κακοκαιρία «Daniel»

«Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών» επισήμανε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αναφερόμενος στις πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel που «χτύπησε» την ευρύτερη περιοχή την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν με ενδιαφέρει αν με σταυρώνουν και με στοχοποιούν» πρόσθεσε, ενώ για τις πλημμύρες, ο κ. Αγοραστός ανέφερε: «Ζούμε τις συνέπειες μιας θηριώδους καταστροφής, ενός πρωτόγνωρου φαινομένου».

«Δουλεύουμε ασταμάτητα για όσο το δυνατόν ταχύτερα αποτελέσματα» είπε για τις εργασίες αποκατάστασης, ενώ αν και παραδέχτηκε ότι «κανείς δεν μπορεί να πει πως όλα πήγαν τέλεια», υπογράμμισε: «Σημαντικό είναι ότι είμαστε παρόντες στο 100% των δυνατότητων μας. Δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες, δεν φυγομαχήσαμε».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, ανέφερε για τα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία «για να λάμψει η αλήθεια», όπως είπε.