Επικαιρότητα Κορωνοΐός Κρήτη

Κορονοϊός: Νόσησε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου! Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών του

Κορονοϊός: Νόσησε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου! Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών του

Ο κορονοϊός έφερε νέο κύμα ανησυχίας στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν το θετικό τεστ, του αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου…

Θετικός στον κορoνοϊό βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης. Μετά το θετικό τεστ έχει σημάνει “συναγερμός” στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που υπηρετούν στο Υπασπιστήριο αλλά και σε άλλες υπηρεσίες, ακόμα και διευθυντές, βρίσκονται υπ ατμόν και σε καραντίνα έως ότου διαπιστωθεί αν είναι ή όχι φορείς του ιού. Ο κ. Σπυριδάκης έχει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Το ekriti.gr επικοινώνησε με τον Ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη, o οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου διαβεβαίωσε ότι είναι καλά, βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό και πως ανυπομονεί να λήξει η καραντίνα προκειμένου να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ελέγξει περίπου 40 άτομα τα οποία φέρονται να ήρθαν σε επαφή με τον Αστυνομικό Διευθυντή.