Επικαιρότητα Κρήτη

Το Ηράκλειο και το «Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα» συμμετείχαν στην 14η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα!

Το Ηράκλειο και το «Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα» συμμετείχαν στην 14η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», τον Οκτώβριο 2020 σε 34 μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα με την αρωγή της ΕΛ.ΑΣ και τη συμβολή της Τροχαίας.

Στο Ηράκλειο ένα από τα σημεία δράσης ήταν το εστιατόριο «Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα».

Ο κεντρικός της άξονας ήταν ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί» ενώ το μήνυμά στην Ελλάδα είναι η προτροπή, στις παρέες, να ορίσουν ένα άτομο που δεν θα καταναλώσει ποτό εκείνη τη βραδιά και θα αναλάβει τον ρόλο του «οδηγού της παρέας»!
Η δράση, πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων ασφαλείας (Μάσκες, επιστόμια μιας χρήσεως, τήρηση αποστάσεων κτλ.).

Στόχος ήταν και είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, ένα μήνυμα που πρέπει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται, ώστε, να σωθούν ζωές, αφού τα θανατηφόρα τροχαία είναι μια μάστιγα που πρέπει να σταματήσει.

Το Ηράκλειο και το «Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα» συμμετείχαν στην 14η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα! Το Ηράκλειο και το «Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα» συμμετείχαν στην 14η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα!

Λίγο κρασί… Λίγο θάλασσα